Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy szakítani akartatok, de "nem lehetett"?
Nem tehetem meg most vele - volt ilyen gondolatotok, érzésetek?
Gondolok itt érzelmi zsarolásra, a másik aktuális lelki világára való tekintet, vagy a helyzete miatt, vagy mert nem vitt rá a lélek stb.
Szerencsére nem, de sajna SOK ilyen esetet láttam.
Betegség, hitel, lakhatási gondok, munkahelyre bejárás,...sok oka lehet/van.
Persze, hogy megjelentek ilyen érzések, ez teljesen normális folyamat, de szerencsére van annyi józan eszem, hogy tudjam, hogy ezekre nem szabad hallgatni. Összeszorítom a fogaim és meglépem. Az, hogy valami nehéz, soha semmire nem volt és nem is lesz kifogás az életemben.
Az érzelmi zsarolás pedig pláne lepereg rólam, abban nőttem fel, megtanultam a leckét, nem lehet rám hatni vele, azonnal megundorodom az illetőtől, aki csinálja.
A annak a szemszögéből írok , akivel hónapokig együtt voltak úgy , hogy közben már nem is akart velem lenni.
Éreztem egyébként. Majdnem szetmentunk , de megbeszéltük a dolgokat.
Elmondta mik zavarják , és nagyon odatettem magam.
Emlékszem, szilveszterkor együtt voltunk a barátaival , és arra gondoltam , hogy milyen kellemetlen , hiszen minden itt lévő tudja , nem is akar engem igazából. Pedig előtte kb két héttel beszéltük meg a problémákat.
Szakítás pár hónappal később történt meg , akkor azt mondta : " a barátaim is mondták, hogy ne hazudjak , inkább legyen vége "
Hát köszi.
Nem baj , tanulopenz.
Ha valakin azt érzem , hogy nem akar , akkor nem kinlodom meg x ideig.
Hanem mehet a fenébe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!