Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gondoljátok, hogy az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoljátok, hogy az exem talán így érez? Mi a véleményetek a lentiekről?

Figyelt kérdés

Megannyi dal, zene, szerelmes dal szól arról, hogy mennyire fáj a viszonzatlan szerelem. A szakítás utáni bánat. És most egy ilyen zene megtetszett, ebben a 2 napban legalább 20X meghallgattam. És elgondolkodtam, hogy te jó ég, mi van, ha az exem ugyanazt érzi, amiről az ilyen dalok mesélnek? Nem egy dalban még sok év után is sírnak egy különleges valaki iránt. (És még mondják, hogy a szerelem mindenképpen elmúlik pár hónap alatt. Én magam is voltam/vagyok tovább szerelmes, mint pár hónap!) Tehát azt kell tudni, hogy exemmel 3 évet voltunk együtt, valamivel többet, aztán szakítottam vele. Teljesen kihűltünk. Ő nagyon nem akart szakítani, de tiszteletben tartotta a döntésem. Egy ideig még ritkán beszéltünk 2 szót, de amikor lett új párom, és már "fel volt vállalva" a közösségi médián, akkor nem felelt az exem, mikor az életéről kérdeztem. Másra felelt, 1 szót. Szilveszterkor letiltottam őt, meg az egész pereputtyát. Barátait, mindenki repült. A szakításunk óta 1 év 4 hónap telt el. Azt tudom, hogy a szakításkor összetörtem a szívét, és szerintem azt se viselte jól, hogy lett valakim. Ő még nem lépett tovább más lánnyal, viszont szakítás után 1 hónappal örökbefogadott egy kutyát. Nem tudom... Sokszor eszembe jutnak közös élmények, de ő maga soha. Semmit se érzek már rég, azért is szakítottam. 1000X jobban érzem magam az új párom mellett. De mi van, ha ő még úgy érez, mint a dalszövegekben az énekesek? Jaj ne...

Meg most tőlem függetlenül, az is rossz, hogy emiatt ha hallgatok egy ilyen szakítás utáni dalt, az jár a fejemben, hogy ahogy halljuk az ő szemszögükből a nagy szerelmet, kézenfekvőnek vesszük, hogy viszonzott, csak más ok miatt nem lehetnek együtt, vagy nem tudom. De hogy attól még, ha minden egyéb klappolna, szeretné még az illetőt. De nem, mert én is annyira semmit sem érzek az exem iránt, pedig évekig mi voltunk az álompár, akik úgy egymásra találtak, akik harmonikus kapcsolatban vannak, akik cuki, akik mindenféle dolgot csinálnak együtt, stb. De most meg semmi, de semmi, és elképzelem, ahogy a szerelmes énekes felé így érez az, akiről énekel... Ez rettenetes.. Képzeljétek el, hogy neki az az illető a mindene, még sok év után is, és akiről énekel meg... Eszébe se jut, ki ez, gondolja... Nem szereti, barátnak se kéne, stb...

2020. márc. 11. 03:15
 1/5 anonim ***** válasza:
28%

Nekem is van egy exem aki tudom, hogy kifordult önmagából, szenvedett szakítás után elég sokáig (az anyja mondta) DE ennek így kellett történnie, nem áldozhatom fel a saját életem más boldogságáért.

Egyébként sosem tudni, lehet vígan elvan..

2020. márc. 11. 03:28
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Lehet. De miért foglalkoztat ez ennyire?

Ha vele lennél, akkor se tudnád boldoggá tenni. Megérezné, hogy már mást szeretsz. Nem tudsz mit csinálni.

Az én első párom soha nem tette túl magát rajtam. Volt egy közös projektünk pár hónapja, mert azt hittem, már nem zavarom meg ezzel. Ő nagyon jól énekelt és zongorázott, voltak fellépései régen, de feladta az egészet annak idején, mert nem akart éjszakákra kimaradozni. Emiatt van lelkifurdalásom, mert nem lehetett önmaga mellettem. Sose kértem tőle, hogy adja fel, de miattam hozta meg ezt a döntést. Nem kellett volna, mert nagyon sikeres volt. Egy-egy fellépése után a kis tinik kiabálták a nevét és közben az én kezemet szorongatta. Szóval szerveztem neki egy kisebb fellépést tavaly. De sajnos menet közben teljesen maga alá zuhant. Egy ilyen zenés rendezvény volt, de úgy kellett kirugdosnom, hogy menjen már ki énekelni, mindenki imádja a hangját. Depresszióra hajlamos és sajnos emiatt nem lett belőle soha semmi. Maradt nyomorult kétkezi munkás, akinek hol van munkája, hol nincs. De akkor is ilyen volt, amikor együtt voltunk. Mindenesetre rájöttem, hogy nem szabad nekem még tizenév után sem erőltetni a barátságot, mert ő még nincs túl rajtam. Nem is lesz, mert nagyon nehéz családi körülményei vannak gyerekkora óta és abba a házba nem vihet egy épkézláb lányt. Arra a nyomorra ő csak olyan nőt kaphatna meg, aki neki nem tetszik. Mindig olyan lányok után koslatott, akik magasan az ő szintje fölött voltak. Én akkoriban szerintem nem voltam fölötte, legalábbis nem tartottam magamat vonzónak.

De nem teszem magamat emiatt tönkre. Kétszer majdnem megölt, amikor együtt voltunk, mert ezt tanulta otthon. Súlyosan sérült az egész családja. Már csak a mentális állapotából is fakad, hogy nehezen van túl dolgokon.

Mondjuk én is minimum 10 évig gyászolok egy-egy szerelmet. Sajnos azt hiszem, ez is amiatt van, mert nem vagyok egészséges mentálisan. Az életközépi válság csak ront a helyzeten. Utoljára 20 éves koromban volt ilyen sötét időszakom. De majd túlélem ezt is. Nincs olyan szerencsém, hogy elvigyen a vírus.

2020. márc. 11. 04:06
 3/5 anonim ***** válasza:
17%

Ezért ennyire ne legyél már magadtól elszállva....

Én is búslakodtam egy exem miatt, aki kidobott, de a legutolsó húzásával olyan valamit váltott ki belőlem, ha meglátnám az utcán, lehet, lehánynám. Nem is a legutolsó húzása, hanem úgy a vége fele, amikor szrrá aláztam magam, hogy visszakapjam, és ő ignorált minden téren.

Tudod, amikor valakit paraszt módon kidobnak, és még utána is bunkók vele, ahhoz ritka mazochistának kell lenni, hogy valaki még ezek után is visszavárja az exét.

Nem, hidd el, már nem gondol rád, sehogy.

2020. márc. 11. 05:47
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

3-assal értek egyet.

Egy kissé eltúlzod a dolgokat. Ráadásul kb mint egy 14 éves első szerelmes kislány-

2020. márc. 11. 07:09
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Nagy drámacsászár vagy Kérdező. Feleslegesen járatod az agyad ilyenen, foglalkozz magaddal, ne lesajnálgasd az exed.
2020. márc. 11. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!