Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért hiszik azt ennyien,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt ennyien, hogy csak megcsalás miatt érhet véget egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Annyiszor futottam már bele ebbe mostanában... Ahányszor egy korábbi kapcsolatomról van szó, megkérdezi valaki, hogy melyikünk d.gott félre. Vagy ha másik ember előző kapcsolata kerül szóba, még le is hülyéznek, ha nem találom biztosnak, hogy megcsalás miatt dobta egyik a másikat. Miért? Manapság tényleg semmi egyéb miatt nem szakítanak az emberek? Illetve mostanában mindenki megcsalja a párját?
2020. febr. 28. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég sok más ok miatt is végetérhet, de azért lássuk be, hogy elég sok dolog előbb utóbb megcsaláshoz vezet. Nem kapod meg amire vágysz érzelmileg vagy szexuálisán így egy idő után elhidegültök.. de nyilván lehet számos más oka is. Akár egy szimpla csalódás a másikban emberileg.
2020. febr. 28. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Azok a kapcsolatok, ahol harmadik lesz, is legtobbszor mar reg zatonyra volt futva. Esetleg az egyik felnek igy is megfelelt, de a masiknak nem.

Most viszont nemcsak harmadik van, hanem egyre jobban felbatorodtak- ha nem csak szajhosok- az emberek es csak leszoptam, csak egy dugas. Ezek utan miert ne jutna eszebe sokaknak.

Nekem speciel nem. Legtobbszor eskuvo elott latom ket emberen, miert fog majd elvalni. Mindig bejott.

2020. febr. 28. 17:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát köszi. Akkor ez biztos csak nekem furcsa, mivel én soha nem csaltam meg egyik páromat sem.
2020. febr. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!