Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szülök miatt lett vége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülök miatt lett vége a kapcsolatunk, vagy a barátom is ezt akarta?

Figyelt kérdés

Kb 1 évvel ezelőtt oda költöztem barátomhoz,a szülei házába,de volt egy külön szintünk.

1 hónapig minden szép és jó volt.

Aztán meghívtak a szülei minket vendégségbe (esküvő)

Ott már kezdődtek a beszólások ne igyunk stb.

Én tudok alkalmazkodni, ő házuk ő szabályuk ezzel nincs is semmi baj :)

Úgy költöztem oda,hogy a szülei mondták hogy este 9 kor alvás,én sajnos cigizek,és kijártam az erkélyre ami mindig baj volt,meg sokszor fent voltunk este 11 ig.

Az anyukája mindig mondta,hogy mióta velem van nincs annyit a szüleivel,én ezt is megértem,heti 2x barátnőmnél aludtam.

Viszont 3 nappal ezelőtt a szülei be sokalltak.

Mentünk haza és azzal fogadtak minket,hogy költözzünk el,de csak én lettem elküldve,tegnap eljött nagyon fájdalmas volt pakolni,még a barátom is segített,elvileg neki is nagyon rossz ez a helyzet.Mióta eljöttem már alig beszélünk és alig ír nekem.

Azt mondta ne szakításnak fogjam fel,majd össze gyűjtünk pénzt és elköltözzünk valamikor,meg megpróbálja a szüleit megkérdezni,hogy legalább heti 1 napot hadd menjek át hátha megengedik.

Szerintetek ? :(

Barátom 28 éves, én 27

2020. febr. 27. 10:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A szülők előtt "nem akart kiállni" a kapcsolatért, legalábbis most úgy tűnik, persze lehet, hogy a további kellemetlenségeket akarta elkerülni és úgy érezte: "most jobb lesz ez így". Ez nem jelenti azt, hogy 100% irányítható, de most majd elválik mit gondol a jövőről. Ő mit mondott, hogy miképpen látja a jövőt? Mit akar egyáltalán, félrerakott pénzt vagy néz megoldási lehetőség után?
2020. febr. 27. 11:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

De mivel indokolták, hogy elküldenek? Írod, hogy próbáltál alkalmazkodni és a rezsibe is adtatok, de nem lehet, hogy volt valami egyéb, számukra zavaró dolog, pl hangoskodtatok későn vagy nem tartottátok rendben a szinteteket, ilyesmi? Az, hogy nem töltött annyi időt a szüleivel, kicsit mondvacsinált indok, egy felnőtt férfinél ez természetes, még ha otthon is lakik. Azt írod, "besokalltak", ezért gondolom, hogy volt ott valami más is.

Akárhogy is, a párod semmilyen szinten nem állt ki érted. Pl megoldás lehetett volna, hogy addig ott maradsz, amíg találtok albérletet és összespóroltok a kaucióra. Azt se értem, miért kell heti egy-egy napra a szülei engedélyét kérni.

2020. febr. 27. 11:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen énis mondtam a barátomnak,hogy kérjen legalább 2 hét haladékot,de lement az apjához és kérdezte,hogy meddig maradhatok,azt mondta ma még igen(hétfőn) DE HOLNAP MENJEN.Ahogy írtam a probléma az,hogy alig volt velük a gyerek,és hogy volt olyan hogy fent voltunk 11 ig.

még ha suttogva is beszéltünk hallják,ha pukizol azt is.Ez is hangoskodásnak számít

2020. febr. 27. 11:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Fuhh.. A párom szüleinek is irreális elvárásai vannak. Teljesen bepukkadtak amikor nemet mondtam a vasárnapi ebédre, hogy képzelem hogy nem ülök oda..blabla.. Hova megyek? És stb.. 2 hétig sem bìrtam náluk..

Nem tűröm az irányítást!

Az agyontutujgatott kicsifiúkról meg annyit, hogy életképtelenné nevelik az Anyucikák.

2020. febr. 27. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

A ti korotokban a vicc kategória, hogy a lefekvés idejét is korlátozzák a szülők! Eddig nem tűnt fel, hogy milyen családban, és kivel élsz együtt?

Ez a fiú teljesen alkalmatlan arra, hogy vele jövőt tervezzél!

2020. febr. 27. 11:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg így volt, akkor ez egy év alatt már bőven kiderült, hogy nem megy olyan jól az együttélés, igazából mindegy is, kinek a hibájából. Az, hogy nem tölt velük elég időt kb nevetséges és végképp nem elég indok arra, hogy egyik napról a másikra rakjanak ki, de hát az ő házuk és tudtátok, hogy ilyenek, az elmúlt hónapokban már lehetett volna tervezgetni a költözést. A barátodnak valószínűleg kényelmes volt így, ezért nem akarta, amíg nem volt muszáj, a most következő hetekben fog eldőlni, hogy képes-e önálló döntést hozni és tenni a kapcsolatotokért. Még az is lehet, hogy jó hatással lesz rá ez a helyzet. De ha hetekig, hónapokig csak az ígérgetés megy majd meg a kifogások, akkor hagyjad a fenébe.
2020. febr. 27. 11:53
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Ezt még olvasni is fájdalmas volt . Ebből a családból MENEKÜLJ !! 28 éves a ,,férfi,, és megvan mondva , hogy 9kor!!alvás?? Mi a szentszar.
2020. febr. 27. 12:20
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

"a probléma az,hogy alig volt velük a gyerek,és hogy volt olyan hogy fent voltunk 11 ig."

Te jó isten, hát én már 15 évesen is körberöhögtem volna a szüleimet, ha meg akarták volna mondani, hogy mikor feküdjek le. Nyilván normális ember csendben van, ha mások alszanak, de ha nem zavarjátok őket, akkor nem qrva mindegy, hogy mégis mit csináltok csendes magányotokban? Utoljára talán általános iskolában szokás bsztatni a gyereket, hogy feküdj már le kisfiam, mert nem fogsz tudni reggel időben felkelni.

2020. febr. 27. 13:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az esti mesét azért még megnézhettétek?
2020. febr. 27. 19:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Én egy hirtelen ötletről vezérelve 21 évesen nősültem.

Apámnak nagyon nem tetszett a feleségem, el se jött az esküvőre.

Aztán vagy másfél évig nem is beszéltünk egymással.

Így is lehet.

2020. márc. 5. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!