Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám lezárni normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lezárni normálisan a problémás párkapcsolatomat?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy brutálisan mérgező kapcsolatból szeretnék kilépni. Aki volt már ilyen helyzetben annak hogy sikerült? Sajnálom őt, nem tudatosan, szándékosan bánt, hanem már olyan szinten betegesen ragaszkodik hozzám, hogy számára én vagyok az élet értelme. És ha én nem vagyok akkor nincs is értelme élnie. Sajnos ezt már sok féle képpen be is bizonyította már. Vágta már fel a karját hosszába, mélyen, húsig, most hajnalban kiugrott mellőlem a kocsiból menetközben.. Ha piázik lelkileg terrorizál, és azzal a dolgokkal próbál lelkileg fájdalmat okozni amik a legközelebb állnak hozzám (befenyít, hogy elengedi a papagájaimat, vagy szétveri az autómat, amit amúgy nem csinál meg, de elhiteti velem, hogy megteszi). 1 éve vagyunk együtt, a második felében romlott meg igazán. Kérdeztem tőle, hogy neki nincsen e életcélja, jövőképe, hogy mit akarna kezdeni magával, álmai, stb.. Azt mondta nélkülem neki nincs értelme az életének, csak én miattam van értelme élni.... 3 hónapja egy albérletben vagyunk, ide hoztam mindenem. A madaraimat kivettem a madárpanzióból, mert haza anyámékhoz nem vihetem. Sajnos most nem dolgozom, nem tudok másik albérletbe ugrani, anyám azt mondta ha minden kötél szakad akkor visszamehetek, de a madaraim nélkül.. Otthon se egy leányálom, de menekülésnek legalább jó. Próbáltam nem egyszer végetvetni ennek... De mindig az a vége, hogy visszakönyörgi magát, megígér mindent, de persze nem történik semmi. A kapcsolatunk első 3-4 hónapja jó volt. Aztán szerelmes lett... Azóta senki se ismer rá, hogy mi lett belőle, ő is látja magán, de változtatni nem tud.. Anyja is rám próbálja eröltetni a fiát, szó szerint azt írta, kb könyörgött, hogy maradjak még vele, vagy nézze végig ahogy elveszti a fiát? Ő is tudja jól, hogy a fia képes rá.. Volt már nem egyszer öngyilkossági kísérlete. Nem akarok neki rosszat, mert önmagában nem egy rossz ember. Meg mégis együtt voltam vele 1 évet.. Nem akarom, hogy hülyeséget csináljon.. De már nagyon szeretnék kilépni ebből a kapcsolatból, de egyszerűen nem tudok...
2020. febr. 9. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vannak kozeli barataid?

Kezdj el munkat keresni ezerrel, madarak baratokhoz te meg anyukadelhoz

2020. febr. 9. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Madarak panzióba vissza, te meg anyukádhoz. Mindenféle kapcsolatot szakíts meg vele és minden rokonáva! Új telefonszám, e-mail cím, facebook.

Ha ezeket a tanácsokat követed, akkor valószínűleg rájön, hogy komolyan gondolod és nem tud manipulálni érzelmileg.

Ennyire labilis emberrel meg soha többet ne kezdj kapcsolatot!

2020. febr. 9. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!