Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz ebből valami?
Figyelt kérdés
Igazából 3hete szakított velem a barátom,elmondása szerint azért,mert mélyen van most lelkileg.Itt az egyetem,államvizsga stb.plusz még új iskolába való jelentkezés,családi bonyodalmak.Egyik pillanatról a másikra ledobta a szakítás bombát.A szakítás előtt azt mondta,szeret engem.Majd amikor szakított másnap azt mondta most nem tud úgy szeretni.Magával kell törődjön,meg kell találnia önmagát.Nem beszéltünk 2hétig,egyikünk sem kereste a másikat.Nekem nagyon hiányzott.Aztán 2hét mulva egy eseményen találkoztunk,ahol váltani akartam vele pár szóf.Azt mondta,hiányoztam neki,mert ez mégis csak egy több mint másfél éves kapcsolat volt,de neki most jó egyedül,de látszott rajta,hogy nagyon szét van csúszva,lefogyott.Mondta,hogy majd visszaadja a rám emlékeztető dolgokat.Eltelt egy kis idő,egymástól távol ezen az eseményen,majd én kirohantam,ő otthagyott mindenkit,és utánam jött.Aztmomdta,ő nem fontos magának,nem akar beszélni senkivel,önmagára kell találjon.Én nyugtatgattam,mondtam,hogy mellette állok,mint a kapcsolatunkban mindig.Aztán nagyon szorosan átölelt.Az esemény után pár napig még beszélgettünk,mondjuk ő nagyon lagymatag volt,de mondta,hogy rólam álmodozott,meg a szexről,velem.Aztán két nap múlva aztmondta,hogy szerinte nem kéne beszélgessünk.Mellette akarok lenni,hogy átsegíts ezen az időszakon,de ő nem szeretné.Lesz ebből még valami?:(2020. febr. 6. 22:48
1/7 A kérdező kommentje:
Jaa és folyamatosan azt mondta,ha együtt kell legyünk úgyis együtt leszünk,meg,hogy a jövő kiszámíthatatlan...
2020. febr. 6. 22:56
2/7 anonim válasza:
Ha szeretek valakit, akkor nincs az a probléma ami miatt szakítanék vele. A volt barátod indokai nevetségesek. A helyedben én többet nem keresném, majd ha akar valamit akkor keres ő. Mondjuk én ezek után nem hiszem hogy visszafogadnám, játszadozzon mással.
3/7 anonim válasza:
Mekkora szánalmas dumákat lenyomott neked. Szerintem ebből már nem lesz semmi. Engedd el, ne keresd, mert ha ennyire "segíteni akarsz neki", akkor ő visszafogad egy napra, szexeltek egyet és újból kidob. Na az jobban fájna neked. Hidd el, tudom, hogy most piszok rossz, de fel a fejjel, próbáld elengedni. Kívánom, hogy hamarosan újra boldog legyél!
4/7 A kérdező kommentje:
Es szerintetek akkor már nem is fog keresni?:(
2020. febr. 7. 06:52
5/7 anonim válasza:
Ha akarsz ettől a kapcsolattól még valamit, akkor egy dolgot fogadj meg: ne éreztesd vele innentől kezdve egy percig sem, hogy te loholsz utána, akkor úgyis minden kiderül, nagyon hamar, meglátod.
6/7 A kérdező kommentje:
Abban a két hétben,a találkozás előtt sem beszéltünk,nem kerestem,és ő sem engem🙁 nem tudom,hogy most keresne-e
2020. febr. 7. 10:00
7/7 anonim válasza:
Nem fog keresni. Próbáld meg elfeljteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!