Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az exen túllépni, mikor múlik a fájdalom?
Szeretnék új kapcsolatba belevágni, de még mindíg ő van előttem,állandóan feltörtek az emlékek.
Túl akarok lenni rajta,
Valami recept?
2 hónapja lett vége
2évig tartott, tudom nem sok.
40éves vagyok de én még soha nem szenvedtem így.
Házasságban éltél már? Élettársi viszonyban? Gyermeked nem született? Szerettél volna Édesanya/Édesapa lenni?
Szüleid egészségesek/élnek még? Tudnak legalább érzelmileg támogatni? Testvéred/testvéreid, unokatestvéreid?
Munkahelyeden milyen a légkör? Szeretsz-e bejárni oda, feltöltenek-e energiával a mindennapi tennivalóid? Hobbid, ami lekötne szabadidődben?
Régi osztálytársaid (még az általános iskolából, ha szívesen emlékszel vissza a régmúlt évekre?)
Osztálytalálkozót nem szerveznél szívesen egyszer? Emlékszel még régi nevekre az osztálynaplóból - amikor felolvasta a tanár a névsort feleltetésnél?
Ui: arra a kérdésre válaszolsz - és olyan sorrendben, amilyenben szeretnél - MEG FOGOD LÁTNI HOGY HAMAROSAN akár be is "vonzhatod" a párodat attól, hogy derűsebben látod a világot egy kicsit! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!