Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5év után 1évig külön és még mindig szeretjük egymást de mégse próbálná újra?
!!!A KÉRDÉS!!
Sajnos eléggé viharos volt kettőnk között az elmúlt egy év.
Tegnapi nap találkoztunk kettesben az elmúlt egy évben először és tudunk őszintén beszélni az egymás iránt érzett érzésekről.
Kiderült, hogy van valami rejtélyes betegsége ami fél éve derült ki és nem tudni, hogy daganat e vagy bármi más.
Röviden és tömören többször elsírta magát az autóban beszélgetés közben, bevallotta, hogy még szeret és csak is engem szeret..de fél, hogy újra lennének veszekedések és a régi lenne minden illetve fél, hogy mit gondol majd róla a családja.. barátai...mivel az elmúlt egy évben a rosszakat mesélte rólam nekik rólam....
röviden, nagyon megható ..meghitt beszélgetésen vagyunk tól, amiben arra kért, ne találkozzunk többet....sírva..leszeretné zárni végleg...de közben belement még egy találkában jövőheten amit a végén lemondott ismételten..hogy nem hiszi, hogy jó ötlet lenne.
Elmúlt egy évben ezt csináltuk én is és O is.
Nem beszéltünk a másikkal se semmi....
Letiltott Facebookon mindenhonnan.....
És megszűnt köztünk a kapcsolat....
Lett új párom.. kiderítette..és utána keresett, hogy nem beszéltük meg még normálisan a dolgokat és váljunk el szépen mert azt hitte én túl vagyok már rajta. Ekkor kiderült , hogy én se se ő nincs túl a másikon.
Bár én előtte is tudtam egy közös barátunkak mondta nem olyan rég, hogy még mindig szeret
Imádom az ilyen búbánatba csomagolt egóharcot. Megtudta, hogy van valakid, hirtelen jajjbeszéljük meg, megtudta, hogy amúgy még érzel valamit, megnyugodva hátradőlt. Még ő se veszi észre hogy ez arról szólt, hogy nehogy ő maradjon egyedül a szenvedésben, így visszarángatott maga melle. Sajnáld meg minden meg szenvedj, de nem kellesz.
Van ilyeb exem, amint megérezte, hogy haladok tovább, a legnagyobb melodrámát levágta, meg hogy jajjdeszeret. Amikor emiatt szakítottam az akkori párommal, akkor hirtelen jamégse...
Az a baj én is ettől felek, de olyan őszintének tűnt.
Mondja, O azt akarja nekem legyen a jó.
Kérdező, mit sajnálgatod? Téged ő sajnált, amikor kihajított? Sajnál azért, mert fájt neked?
A betegségének átvészeléséhez ott vannak a barátai, családja, keseregjen nekik. Nem kellettél, akkor most miért csak a szart kaphasd belőle, hogy nyivákol, meg rinyál, meg mélyen irigy, hogy jobb életed van és inkább visszaránt a nyomorba?
Sírja az ismerőseinek a baját, hagyjon téged békén.
Kívánom, hogy legyél nélküle sokkal boldogabb!
Van az a pont ahol már akkor tudod a legjobbat tenni mindkettőtökkel, ha elengeded. Főleg, hogy tulajdonképpen már megtetted, mikor új kapcsolatba kezdtél.
Ezt a facebook letiltás dolgot mondjuk nem értem, miért jó, Tudom sokan élnek ezzel, de ez inkább csak önigazolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!