Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meglehet szokni a magányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet szokni a magányt?

Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok ezzel ilyen helyzetben ? Hogyan kezelitek viselitek hány évesek vagytok ? Miota vagytok igy?
2020. jan. 27. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%

Egy idő után hosszú évek után kezdesz majd megbolondulni...

Azt is ki fogod próbálni, hogy össze tudod e kulcsolni úgy a lábujjaidat mint a kezeid

2020. jan. 27. 21:52
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Én mondhatni megszoktam a magányt, bár barátaim és haverok vannak, de párkapcsolati szempontból magányos vagyok. Volt, hogy ismerkedtem és kavartam egy-két lánnyal, de nem segített. Évek óta így vagyok. Ma lettem 27.
2020. jan. 27. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A magányt nem, az egyedüllétet igen.
2020. jan. 27. 21:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Világ legrosszabb érzése az elhagyatottság. 1 hete meg volt baratnőm még azelött szerettük egymást már nincs nehéz feldolgozni én szeretem ezért nehéz feldolgoznom.
2020. jan. 27. 22:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom megszokni, néha könnyebb, néha nehezebb, de sosem jó. Egy éve szakítottunk, de az azt megelőző két év is társas magánnyal telt, így mondhatjuk, hogy több, mint három éve vagyok egyedül.

31 leszek a héten, ha rágondolok a hideg futkos a hátamon.

2020. jan. 27. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy hétig egyedül voltál? Vannak itt olyanok, akik 30+ éve vannak így. Túl fogod élni és hamar találsz új partnert
2020. jan. 27. 22:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
1 egész hete magányos vagy, ez borzasztó; sírunk helyetted is! Holnapra elmúlik..
2020. jan. 27. 22:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen sajnos lelkikeg gyenge vagyok...nembirom feldolgozni ha valakit elveszitek hogy egyik pillanatba van és gondolok rá aztán egyszer csak nincs ebbe bele lehet dögleni.
2020. jan. 27. 22:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen nem lehet szerintem. Nálam kb másfél éve tart. Vannak körülöttem, de eléggé magányosnak érzem magam.
2020. jan. 27. 23:04
 10/12 anonim ***** válasza:

8as válaszodra...."Lelkileg gyenge vagyok" ez a gond. Fura de az nem veszít aki tud veszíteni.

Meg már már élvezem.

Kapcsolatomnak 4 éve lett vége ,tegnap volt 4 éve. Most 34 leszek 19-29éves korom közt volt több kapcsolatom.

Elmúlt 4 év: elején csajoztam minden pénteken randi,néha disco,ilyen-olyan esemény. Szóval az első év csajozással telt de nem lett semmi. 2-3-4évben megszoktam lettek hobbijaim barátaim.

Most veszek házat,nem tudom elképzelni,hogy ne egyedül költözzek.

2020. febr. 2. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!