Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet szokni a magányt?
Egy idő után hosszú évek után kezdesz majd megbolondulni...
Azt is ki fogod próbálni, hogy össze tudod e kulcsolni úgy a lábujjaidat mint a kezeid
Én nem tudom megszokni, néha könnyebb, néha nehezebb, de sosem jó. Egy éve szakítottunk, de az azt megelőző két év is társas magánnyal telt, így mondhatjuk, hogy több, mint három éve vagyok egyedül.
31 leszek a héten, ha rágondolok a hideg futkos a hátamon.
8as válaszodra...."Lelkileg gyenge vagyok" ez a gond. Fura de az nem veszít aki tud veszíteni.
Meg már már élvezem.
Kapcsolatomnak 4 éve lett vége ,tegnap volt 4 éve. Most 34 leszek 19-29éves korom közt volt több kapcsolatom.
Elmúlt 4 év: elején csajoztam minden pénteken randi,néha disco,ilyen-olyan esemény. Szóval az első év csajozással telt de nem lett semmi. 2-3-4évben megszoktam lettek hobbijaim barátaim.
Most veszek házat,nem tudom elképzelni,hogy ne egyedül költözzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!