Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek van ilyen? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ilyen? Vagy csak kamu?

Figyelt kérdés

Szóval. Volt egy fiú akit meg ismertem

De úgy annyira nem is akkartam belle menni az egészbe mert volt egy 5 éves párkapcsolatom ami egy éve lett vége amiben nagyot csalódtam és utána volt egy kapcsolatom de abban is csalódnom kelet szóval én el voltam magamnak. Nem volt semmi gondom jól éreztem magam egyedül és ami a legjobb nem bántott senki.

Szóval ahogy engem bejelölt Facebookon ez fiú írt egy olyat hogy nagyon szeretne még ismerni és nagyon szimpatikus vagyok neki elkezdtünk beszélgetni

Aztán amikor 2 napja kb hogy beszéltünk mondta hogy fel kereste az Eksze

Én mondtam én hagyom őt nem akkarok 3 madik lenni csalódtam sokszor nem akkarok megint szenvedni csalódni de ő annyira erősödött hogy ne hadjam meg ő le zárta.

Hozzá teszem 4 évet volt együtt a csajjal és kb 4 hónapja szakítottak.

Belle mentem egy taliba ami nagyon jól alakult nagyon jól éreztük magunkat személyesen is mondtam hogy le zárta e.

Képes új kapcsolatba kezdeni?

Mindenről biztosíttot ráadásul nagyon oda volt értem nagyon jól bánt velem.

Találgozgatunk

2x 3x mondta hogy írt neki az eksze mondtam akkor is hagyom míg nem komoly az egész ő akkor is biztosított hogy ne hogy hadjam már őt nem érdekli le zárta.

Szeretne velem lenni szeretne új kapcsolatot

Aztán.. Elég rég voltam úgy férfival és ahogy a viselkedésével meg ahogy oda volt értem soha senki nem bánt úgy velem mint ő és elég rég voltam magam és ez hiányzott hogy valaki szeretsen..

Szoval... 6 ranin le feküdtem vele....

De míg nem tettem meg ott is kérdeztem..

Hogy biztos nem fog még bántani biztos le zárta e az ekszét.. Mindenről 100% igent mondot.

Aztán meg történt a dolog utána meg kért hogy legyek a barátnője.

Találkoztunk utána is ugyan úgy ált hozzám. Igaz hamar történt minden az is hogy be mutatkozott a szüleimnek, barátaimnak,

Azt hittem minden jó és végre el jött az igazi végre boldog lehetek végre valaki meg becsül.

Újévkor dolgozott este mivel kapcsolatban voltam vele én sem mentem sehova otthol ültem.

Aztán ahogy eljött az éjfél. Felhivott de egésznao furra volt és a telefonba is.

Aztán mondta hogy őszinte lesz velem.

Írt neki az eksze. Tegnap egész este beszélgetek és most is írt neki mikor le tiltotta és valmi okknál fogva beszélgetett vele a tudtomon kívül.

Azt mondta azért. Mert az apja találkozott a volt barátnőjével.

És fújta neki hogy soha nem lesz egy olyan barátnője mint ő volt részletesen nem mondot így el semmit mit beszélt az apjával de mondta hogy fel tépték a sebbét rossz neki hiányzik neki a lány.

Meg 4 évet nem könnyű le zárni el felejteni

Én hát persze úgy éreztem magam mint egy bohóc mert mikor velem volt mindenről biztosított belle se mentem volna az egészbe és nem szerettem volna belle sajnos.....

Az én hibám. Nagyon naiv és. Buta vagyok...

Aztán 2x ezt mondta 2x azt hogy találkozunk mindent meg beszélünk meg akkar ölelni.

Minden marad a régiben..

Aztán észre vettem hogy. Nem ír peddig fent van nem keres.

Ha hívom nem veszi fel. Le vette szó nélkül a közös kepünket én nem tudtam mivan.

Aztán azt vágja be hogy nem tud így velem lenni adjak neki időt.

El telt 1 hét.

Meg keres hogy találkozunk

Utána az is úgy maradt mert még sem akkar nem akkar tovább bántani

Egyszer így úgy beszél velem hogy Akkarna velem lenni utána nem.

Egyszer szeret

Utána nem

Szóval én azt vettem le az egészből hogy hülyének nézet mert mikor úgy beszélt velem és közeledtem hozzá akkor azt mondta ne torjem magam nrm tud kapcsolatba lenni nem akkar bántani de mindig meg keres mindig úgy ír mint ha tényleg érdekelném talakozna utána már nem

De azt mondja nem békülne ki az ekszevel peddig ki békült volna vele rég mert folyamatosan ír vele tiktokra sírós videókat rak ki ami nekem ez nagyon fáj mert mindenről biztosítót és ettől féltem a legjobban és a legelején tisztáztam vele mégis meg csinálta szerintetek nem vett komolyan vagy az egész story amit el meséltem mi a véleményetek??

Nagyon kíváncsi vagyok rá mert én nagyon össze vagyok zavarodva egyébként beszéltem a volt barátnőjével és ő mondta hogy nem akkar belle keveredni szeretem meg imádjam tovább.

Meg ő nem az alany akivel meg csalna engem a fiú meg nem is lesz olyan lány

Szóval.. Ezt furcsáltam. Meg mikor ki derült az egész hogy beszéltem volt barátnőjével le tiltott. Főleg akkor mikor ég tudta hogy el mondtam a lánynak le is feküdtünk

2020. jan. 19. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Egy hazug pics.a, hianyzott a szex biztos
2020. jan. 19. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanulsag: ha valaki megemliti, hogy beszelt exevel, akkor azonnal ignorald...
2020. jan. 19. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
42%

Nem akarlak még jobban bántani, tényleg... de tanulj meg írni!

A kérdésedre:felejtsd el ezt az illetőt! Porig aláz téged. Azért tiltott le, mert egy hazug, jellemtelen sz.. rházi. Nem bírja elviselni, hogy nem hagyod magad hülyének nézni. Abszolút nem érdemel meg téged.

2020. jan. 19. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Mai szavunk: eksze. 😭🤣
2020. jan. 19. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Sajna ez az a helyzet amikor csak talonba tartott mint zsebi barátnőt és az a durva hogy annak ellenére nyomult, hogy tudta hogy neked sorozatba csúnya csalódásaid voltak. Szerintem ez az a helyzet amikor a saját érdekedben ignorálnod kéne a pasit is és az előző kapcsolatait. Pláne hogy a csávó letiltott ok nélkül. Szóval ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor ne foglalkozz vele.

Többször jobb egyedül mint hazugságba zsebipárként talomba. Egyedül is lehet boldog az ember sőt boldogabb is lehet mint az álca tökéletességet mutató párok akik hol dobják egymást két szünet között tslon partnerekkel szórakozva.

2020. febr. 1. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
*talon partner javítva
2020. febr. 1. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!