Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt barátnőmmel,1 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőmmel,1 éve szakítottunk 6 év kapcsolat után. Nekem sincs és neki sincs új kapcsolata. Miért?

Figyelt kérdés

6 év után azért szakított velem mert állítása szerint idős lett hozzám, ő pedig nem akarja lekötni egy fiatal életét,meg szerintem kapuzárási pánik is előjött nála mert elmondása szerint ő már nem akar semmit csak élni szabadon. Oké.. de szerintem 1 év alatt már mindenki kitudja tombolni magát ezerszer,sőt annyi se kell hozzá szerintem..

Most újévkor beszéltem vele, érdeklődtem finoman a 2019-es évéről(életéről) diszkréten, szt mondta,hogy semmi extra nem történt vele. Férfiasan bevallom,hogy hiányzik. Nem tudom,hogy fogom tudni feldolgozni ha lesz vslakije. Természetesen prbáltm felvetni neki az újrakezdést.. elgondolkozott rajta ahogy ismerem mér, de állandóan csak azt a választ adja,hogy ő már megváltozott! De most őszintén! Hölgyeim! Mi a fenét takar ez a kifejezés nálatok,hogy negváltoztam?

2020. jan. 16. 17:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Ősszel voltam nála bizonyos(egyéb) dolog miatt,órákat voltunk együtt a szobájába viccből,játékból közeledtem hozzá ahogy feküdt,és hagyta magát bizonyos keretek között megérinteni és egymás szemébe néztünk. Utána mint egy szalagvágás.. megint a hideg nő lett és kérte,hogy jó.. viselkedjünk mert már nem vagyunk együtt.
2020. jan. 16. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy év egyedül igazán semmi, főleg hosszabb kapcsolat után. Legalább ennyi kell szerintem, hogy az ember teljesen átgondolja, lezárja magában a dolgokat, levonja a tanulságokat, elengedjen mindenféle érzelmet.

Ő már nem akar veled lenni, lehet, hogy emberileg hiányzol neki, sőt, még az is lehet, hogy valamilyen szinten vonzódik hozzád, de mivel magára kapott némi önismeretet az elmúlt évben tudja, hogy nem működne veled a kapcsolat és ezért nem is akarja megpróbálni újrakezdeni. Nekem legalábbis ez jön le abból, amit írtál.

2020. jan. 16. 17:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Zéró reménytelen lenne egy próba?
2020. jan. 16. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy már megpróbáltad és elutasította. Hányszor kell még nemet mondania, hogy végre felfogd?
2020. jan. 16. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem nálunk, nála!

Ha nem tévedek idősebb nálad, és nem csak szókép ez.

Végig gondolta a kapcsolatotokat, és úgy ítéli nincs jövőtök együtt! Ettől még kedvelhet, kívánhat..

2020. jan. 16. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
De ez egy ilyen fájdalmas egyedülállóság neki is szerintem.. hm.. most,hogy ezt leírtam volt rá példa,hogy egyszer sírt,hogy a mi kapcsolatubk fájdalmas véget ér majd. De ő szerintem valahogy jobban túlélte,túléli mert már voltak válásai sokkal hosszabb távú kapcsolataiból, meg rengeteg baráti köre van a munkahelyén is akik elterelhetik a figyelmét.
2020. jan. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!