Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csinálnátok a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben, ha az exetek úgy neki lökne valaminek hogy be reped a bordád?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szakított velem az exem, direkt rá kérdeztem van e más valaki az életében. Szem rebbenés nélkül bele hazudott a az arcomba. Időközben elkezdtem albit keresni, addig még nem találok úgy egyeztünk meg hogy a másik szobában lakom. Tegnap kiderült van valakije, mérgemben azt mondtam neki, hogy egy hazug gerinctelen patkány. Ezen úgy elborult az agya, hogy előbb megpofozott, majd ahogy védekeztem meglökött és neki csapódtam valaminek. Ennek az lett a következménye, hogy el repedt a bordám. Tegnap este közöltem vele, hogy fel fogom jelenteni. Erre ki nevetett hogy úgy sem hinné el senki, majd azt mondja elestem. Mit csináljak?
2020. jan. 13. 10:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném a vigyorát, amikor odaadod a feljelentést. Látlelet, irány a rendőrség.

Nem kell félni, állj ki magadért. Nem tudsz valami barátnőnél maradni átmenetileg?

2020. jan. 13. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk csak rendőri kísérettel adja át, mert lehet egyedül azonnal kap egy bicskát a torkába vagy ilyesmi.

2020. jan. 13. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem oktattalak ki, csak jelezve, hogy necc ott maradnod,meg minek maradnál ott ezek után, mert ha ezt csinálta a jogos véleményedre, akkor mit csinálna, ha ennek ellenére ott maradsz, miután feljelentetted?

Érted?

2020. jan. 13. 12:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán azonnal mennék az orvoshoz, a Rendőrségre, meg törölném az életemből...???
2020. jan. 13. 18:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentést nem kell átadni. A hatóság idézi be és közlik a gyanúsítást.
2020. jan. 13. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!