Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kezelem a helyzetett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelem a helyzetett?

Figyelt kérdés

Az ex barátnőmmel egy suliba járunk readás egy tanfolyamra. Helyzet az az hogy nem akkar velem lenni már.... viszont vannak pillanatok mikor elég furcsán néz rám. Mint ha szexelni szeretne velem.Nálam a helyzet az hogy valamiért egy ideje szerelmes vagyok és ha lehetne csak őt választanám 100ből is már azaz csak a volt párom érdekel végig nézek rajta és kívánom vágyodom utána rá! A szex VELE hihetetlenül jól esett régen is mert rettentően formás csinos. Hihetetlen kicsi derék hatalmas formás kerek fenék. Viszont már nem tudom mivel tudnám öt újból megfuzni?Es hogyan\mivel lehetnék én akkora "macsó gyerek hogy újból akarjon tőllem valamit? Esetleg ha még sem jönne össze és inkább szeretnék a tanulásra és magamra koncentrálni akkor ezt hogyan szüntetthetném meg hogy ne érdekeljen semmilyen téren??

Szeretném ha értelmes lehetőleg minél hazsnaosabb választ adnátok számomra hiszen ez a helyzet akkár a tanulmányaim rovására is mehet. Szóval komoly a dolog.

A válaszokat előre is kőszönöm!

2020. jan. 4. 07:57
 1/5 anonim válasza:
84%
Szerintem tanulj meg gépelni, vagy helyesen írni, és arra sok nő bukik..
2020. jan. 4. 08:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves tölled kőszönöm!
2020. jan. 4. 08:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Télleg sokat segítettél a helyzethez méltóan!
2020. jan. 4. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak nemi vàgy. Vezesd le màson, egyböl nem fog erdekelni az exed.
2020. jan. 4. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Hogyha nem akar veled lenni, akkor miért futsz utána? A hulló gyümölcsöt sem szabad visszakötözni a fára, mert ott rothad.

Lányokból 12 egy tucat. Ha ennyiből nem találsz magadnak valót, akkor ott van a másik (harmadik...) tizenkettő. Fiúknál is ugyaanígy van ám!

2020. jan. 4. 18:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!