Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem nekem nem engedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem nekem nem engedte hogy kivágót ruhákba legyek, mindig azt tanította legyek finom és nőies. És a mostani barátnője meg egyfolytaba kivágott ruhákba tesz fel képet. Neki miért nem szól?

Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 13:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%

Öltözz úgy ahogy neked jó, akinek meg nem tetszik az ne nézzen rád, vagy tartsa meg a véleményét magának.

Legyél a családoddal, süssél főzzél valamit, aztán karácsony után nem árt majd egy kis mozgás, hosszú séta vagy otthon gyakorlatok....valószínűleg lesz még több ilyen életed szerelme is..

A legtöbb embernél ezt látom....életem nagy szerelme....1 évvel később új pasi/nő ő az igazi életem szerelme.....1 évvel később ő életem igaz nagy szerelme....újabb 1 évvel később... :)

2019. dec. 23. 16:59
 22/30 anonim ***** válasza:
12%

21 azert nem ugy van hogy oltozzunk vagy ne oltozzunk fel ahogy akarunk! Külföldön vannak törvények az ilyenek ellen! Ausztriában meg nemetben nincs ez hogy nőnek kint van a segge mellbimboja meg a pasi póló nélkül járkál mutogatva a hasát mert szólnak erte a rendőrök... 🧐😂

Az meg a masik hogy itt sem ugy van hogy ahogy te akarod van illem szabály! Meg az olyan pasikat is fogja vonzani aki csak 1 menetet akar mert az értelmes komoly sikeres pasikat az ilyen nők nem érdeklik kapnak ők elég komoly normális sikeres nőt 😅🧐

2019. dec. 23. 17:04
 23/30 anonim ***** válasza:
95%
Nem értem, miért hiszed azt, hogy minden nő ilyen bólogatós kiskutya, mint te? Mégis mit jelentsen az, hogy neked nem engedte? Egy kapcsolat nem így működik, hogy a párodban bármi beleszólása lenne az öltözködésedbe. Könnyen lehet, hogy a mostani barátnőjének is szólt már, de annak veled ellentétben van saját szabad akarata.
2019. dec. 23. 17:16
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

44%, szerinted ezek szégyelteljes, kihívó öltözékek?

2019. dec. 23. 18:02
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

22-es.

De most nem külföldön vagyunk, és nem azt mondtam, hogy öltözködjön k**úrvásan.

2019. dec. 23. 18:06
 26/30 anonim ***** válasza:
46%

24-es nem! Max talán de csak talán egy kicsit sok a dekoltázs a 6-os és 7-es képnél

Én ezekre ertem azt!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. dec. 23. 18:43
 27/30 anonim ***** válasza:
92%
A 7-esnél nem latok dekoltázst,de lehet vak vagyok.
2019. dec. 23. 18:59
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
A 7-nél felül latszik ki... cici magasságban nem látni semmit de normális ember szemszögéből szépen ki van villantva....
2019. dec. 23. 20:01
 29/30 anonim ***** válasza:
92%
Felülről se lehetne semmit látni.Ami ma van rajtam felső,melltartó nélkül nagyobb dekoltázsom van,mint neku.
2019. dec. 23. 20:20
 30/30 anonim ***** válasza:
Őt mutogatni tartja, veled más volt a célja. Évek alatt változnak az emberek. Többit leírták mások.
2019. dec. 24. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!