Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? 4 éve együtt vagyunk, együtt élünk kb 3 és fél éve és tökéletes minden. Azonban azt érzem, hogy elvesztettem az identitásomat új ingerekre van szükségem.
1es: :))) igen ez tök szubjektiv kinek mi
2es: tisztelem öt meg magamat is annyira,hogy ne tegyek ilyet
3as: probáltm, és ez történik lehet rosszul fogalmaztam. azt érzem tulsagosan fuggok tole
A pasidnak mi köze az új ingerekhez?
Esetleg új pasiktól származó ingerekre vágysz? Mert akkor értem hogy lépni akarsz.
Gondolom arra gondolsz hogy kipróbálnád magad, más mellett milyen vagy, ki vagy. Egy izgibb(nek tűnő), másféle emberrel, mint a párod, akihez amúgy kötődsz nagyon is.
Ez, megnyugtatlak, visszatérő gondolat az emberben, én több év házasság után is éreztem ilyet.
Csak előtte elégszer estem pofára a szerelmi életben, hogy tudjam, a férjem tényleg jó hozzám, tényleg megérdemlem a szeretetét, és erre van szükségem, ezt szeretném, Őt szeretném, nem az akármilyen elképzelt másik életeket.
Én viszont egy jó tízessel idősebb vagyok nálad és jóval több csalódással a hátam mögött így önmagammal lemeccselni ezt kicsit egyszerűbb.
Neked kell mérlegelned. Én mindenesetre javasolnám hogy kezdj új hobbikba, szórakozz, utazz barátokkal. Legyél önmagad is, ne csak párban létezzetek.
Kipróbálhattok valami újat akár az ágyban is, vagy új egyébként. De ha rálelsz valami jó új hobbira, új társaságra és kivirulsz, már az nagy löketet tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!