Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok ilyenkor lányok?

0%?
Hűha... nemsok üzletember lehet itt! Ha mindenki minden helyzetben kimutatja ha epp baja van. :D vagy nagyon elmentunk egymas mellett. ;)

Velem is előfordult. Azt gondolom, nekem ugyan nem kell, kösz, ha legközelebb jött, megint jópofizott, én mondtam neki, ne nekem told a flörtöt, hanem otthon az asszonynak. Miért nem neki udvarolsz? Ez hatott! Még el is vörösödött.
Megkérdeztem a barátját, hogy miért csinálja ezt, és mondta, hogy azért, mert van rá kereslet. Több házas nő ágyba invitálta egy kis flört után, így ő kapva kap az alkalmakon, s még keresi is őket.
Hát hányinger.
Igen, én is egyetértek azokkal, akik írják, hogy ha van kontakt az élettárshoz, feleséghez, akkor szólnak neki. Ha tudtam volna a nevét a nőnek, én is jeleztem volna neki akkor, és ha máskor előfordul velem, bizony, én is szólok, ha tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!