Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek már túl az exemen?
3 hónapja szakítottunk az exemmel, nem voltunk sokat együtt, csak 9 hónapot, de az nagyon tartalmas volt.
Nagyon szerettük egymást, de mérgezőek voltunk egymás számára, állandóan vitáztunk. Sokáig fajult, én fenyegetőztem a szakítással, ő megtette.
Egyszer felhívtam, október végén, de nem nagyon beszéltünk, mindketten sírtunk. Aztán ő lerakta, hogy ezt így nem bírja.
Az elmúlt időben alig jutott eszembe, nagyon sok mindent megtanultam. Sosem volt még ilyen mértékű a személyiségfejlődésem, de még mindig fáj.
Ma megint nagyon. Még mindig úgy érzem, nem tudtam elengedni.
Mit tegyek?

"én fenyegetőztem a szakítással"
A te hibád. Így jártál. Legközelebb átgondolod, mit mondasz. Ez a fenyegetőzés amúgy is olyan gyerekes.
Nem ezt kérdeztem.
Tele volt a kapcsolatunk hibákkal, mindkettőnk részéről.

Van, akinek évek kellenek, mire túljut valakin. Nekem is úgy két év kellett ahhoz, hogy tényleg kinyíljon a szemem, és tudjak nélküle is normális életet élni. Hozzáteszem, nem érdemelte meg soha, hogy ennyire ragaszkodjak hozzá. Ez beigazolódott egy párszor, mostanában is. Azok a dolgok mind igazak voltak, amiket szerinte csak én találtam ki,mert idióta vagyok. Ő meg hazudozik, mintha olvasná.
Szóval belátod majd idővel, hogy vannak dolgok, amikért nem kár.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!