Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján van esélyünk újra összejönni?
Azt mondta, hogy már nem érez úgy irántam, ahogy kellene. Ennek az okát is tudom,(mondta mindig) nem voltam elég felszabault mellett, nagyon sokat agyaltam dolgokon és ezzel nagyon sokszor rossz hangulatot csináltam fölöslegesen, illetve nem mutattam ki eléggé, hogy fontos nekem, variáltam a találkozók kapcsán, éjjeli bagoly vagyok, nem kötöttem kompromisszumot, ataludtam a fél napot, ő viszont több időt akart velem tölteni. Ez most se változott. Nem akarja megszakítani velem a kapcsolatot, látni akar minden nap, ezért érzem, hogy van remény. Most azt mondtam, hogy egy darabig biztos nem, mert nem tudok a barátja lenni. Félek, hogy pont emiatt veszitem el, de ha meg minden marad úgy ahogy eddig akkor nem fogja érezni a hiányom és részemről is csak szinjatek lenne minden. Úgy szeretném vele újra felvenni a kapcsolatot, hogy változtattam a rossz dolgaimon és összeszedtem magam.
Az utolsó hetunkon tudom, hogy csalodast okoztam neki. Meg volt beszélve, hogy nem alszok délután kettőig, hanem csinalunk valamit együtt a szabadnapunkon. Nem lett belőle semmi, a rossz hangulat miatt meg már olyan gyomoridegem volt állandóan, hogy azért varialtam, mert ment a hasam és tudta nagyon jól, hogy kinlodok és akkor mondta nekem, hogy látja, hogy ez nekem így nem jó. Ettől neki se jó. Ki is abrandult már belőlem. Legyen vége. Nem láttam, hogy megviselné a dolog és folyamatosan mondogatja, hogy tudja, hogy nekem a rosszabb, mintha elvezné, hogy mennyire rossz nekem, mert ő meg pörög és tok jó kedve van. Vagyis ez volt két napig, utána mondtam neki, hogy nekem nem megy ez a barátság dolog. Az nem esett jól neki. Akkor sírt is. Azt mondta, hogy fontos vagyok neki, szeret és nem vagyok közömbös, de ez már nem az aminek lennie kéne. De nem akar elveszíteni. Volt már, hogy azt mondta, hogy nem tudja, hogy mit érez és, hogy ez most nem olyan, amikor megbántottam valamivel. Meg olyan is volt, hogy hirtelen felindulásból közölte, hogy egy hónapig látni se akar, akkor is volt egy időszak, amikor úgy éreztük (akkor én is), hogy egy szakadék van köztünk, de sikerült megoldani. Tehát álltak már rosszul a dolgok és utana ez változott. Mondta, hogy szokott mondani hirtelen felindulásból dolgokat vagy azért mert ezzel akarja manipulálni a másikat. Nem ezt mondta szó szerint de sajnos ez volt a lényeg. Viszont ez már 4 napja történt. És még tegnap beszéltünk, kérdeztem, hogy van-e értelme bármit is tennem. És azt mondta, hogy nyugodtan ismerkedjek. Máskor is volt mar olyan, hogy ilyet mondott, de akkor rossz kedve is lett és másnap mondta, hogy nem gondolta ezt át. Rossz érzés belegondolnia. De most nagyon komolynak tűnt. Nem voltam én annyira rossz barátnő, de rontottam el dolgokat bőven és sose gondoltam arra, hogy ez meg fog történni. Most már látom, hogy amiken problemaztam, amik miatt gyomoridegem volt azok mennyire apróságok voltak.
Van esély ezt még helyrehozni? Vagy elkepzelheto, hogy ha pár hét múlva felveszem vele a kapcsolatot akkor tényleg nem fog már történni köztünk semmi csak barátok lehetünk?
Ez csak időpocsékolás.
Telnek a napok, hetek, hónapok, és nincs előrelépés, csak egyet vissza egyet előre.
Nincs értelme. Csak kínlódás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!