Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért kavar az ex pasija?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kavar az ex pasija?

Figyelt kérdés

Végre találtam magamnak egy nőt, szép, kedves, jó humora van, iszonyat vonzó nekem.

Az exével évekig voltak együtt majd a pasas megcsalta és szakítottak.

Azóta együtt van a csajjal a srác. Ez volt pár hónapja. Mi elkezdtünk neten ismerkedni, elmondta a dolgokat, hogy friss és leakarja zárni magában, hagytam is időt meg tered s most minden okés lenne de az expasija folyton felbukkan amikor nem vagyok ott. Engem is megcsalt az excsajom ki is dobtam hol érdekel engem mi a francot csinál...

.

Ezek meg beszélgetnek, találkoztak is. Elvileg a nála maradt holmik miatt. De már kezd kicsit sok lenni. Múlt héten vagy 4szer is tartották a kapcsolatot valamilyen formában. Megy haza s az exe épp véletlen arra sétálgat, hazaviszi ha már esik az eső meg ilyenek.

Ezeket mindig elmondja de nem tudom. Meg mondta a barátnőm, hogy kicsit neki is sok s látom rajta sokszor lehangolt, csendes, nem eszik rendesen sosem, sokat van rosszul.

Nem akarom, hogy össszejöjjenek újra, elbaszta nekem meg kell a csaj, komolyan tervezem vele. Azt mondta mivel nagyon közel álltak egymáshoz s évekig jártak ezért tartani szeretné a kapcsolatot de nem ilyen sűrűn s mondja sokszor, hogy szeret, bújik,mindig úgy szervezi a szabaidelyét, hogy találkozzunk. De akkor miért lehangolt? Mi baja lehet?

Mit tegyek maradjon velem?

2019. nov. 11. 11:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Figyu, jó tanács!!! Először is igenis állj ki magadért! De! Ezt megfontoltan kell tenned. Mégpedig egy normális hangnemben felhozni a nőnek, hogy ne haragudjon de neked ez kicsit sok és mivel nagyon megkedvelted az exe meg át b@ szta így jó lenne ha lassan leepitené őt kezdve azzal, hogy kevesebbet találkoznak és beszélnek. Nyugodtan megmondhatod azt is ami nyilvánvaló, hogy ezt az exe miért csinálja, csak, hogy tudatosuljon a csajban. Viszont ne támadj rá, ne kényszerítsd, ne érezzen nyomást részedről mert bizony az veled kapcsolatban negatív érzéseket vált ki benne márpedig az exe most biztos olyan megértő meg kedves mint egy isten. Vagyis vigyázz, hogy nehogy az ex malmára hajtsd a vizet. Igen, ez számító viselkedés, picit manipuláló de hát az ex is pont ezt teszi most. Manipulálja. Neked is ezt kell tenned. Annyi előnyöd van most, hogy az ex megbantotta de nehogy benned is "csalódjon" most. Ne hallgass azokra akik a "állj ki magadért, hagyd ott ha nem tudja mit akar" stb dumát nyomják. Ha kell akkor szerezd meg, játssz az ő fegyverükkel. Csak így nyerhetsz. Ha hagyod elfajulni "mert te nem vagy olyan" akkor könnyen lehet, hogy az ex visz mindent.

És ne vidd túlzásba az ex szidását sem mert ez is negatívan jöhet le. Persze picit muszáj.

De különben van egy másik taktika is, ami gyakran bejön, amikor ő beszél az exről csúnyán, hogy atverte stb akkor picit védelmedbe venni az exet, hogy lehet nem úgy gondolta stb, erre gyakran az a reakció, hogy "de igen, az egy szar alak stb" vagyis, hogy a nő kezdi szidni mert te védelmezed és így saját magát győzi meg. Persze ez szemelyfüggő, hogy a csaj így tenné e. De ne hagyd magad, ő nem tudja most mit akar, most érzelmi szakadékban van, neked kell megvívnod ezt kettőtökért. És mindegy hogyan, a lényeg, hogy ki nyer és ki veszít. Ilyen az élet.

2019. nov. 11. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Őszíntèn szólva èn is azt gondolom, hogy csak pótlèk vagy. A csaj nem zárta mèg le lelkünkben a règi kapcsolatát. Ès így igazából már másodrangú, hogy szèt teszi-e neki a lábát, vagy sem, mert èrtelmileg nem teljesen hű hozzád, ès így èrdemben nem lehet kapcsolatot èpíteni, nem lesz belőle semmi. Olyan, mintha alap nèlkül èpítenèl házat, marha hamar rád fog omolni. Ès erről nem csak a másik srác tehet. Jó, nem kellene kavarnia, foglalkozhatna az új csajával, de ha a barátnődet nem èrdekelnè, akkor nem foglalkoznak vele, ès nem találkoznának mindenfèle mondvacsinált ürügyekkel, meg nem jönne ilyen baromságokkal, hogy azèrt akarja tartani a kapcsolatot, mert X ideig együtt voltak. Ha nem èrdekelnè, nem találkoznának heti 4x. Ő mèg lelkiekben hozzá kötődik, ès szerintem a lelke mèlyèn mèg valahol a folytatásban remènykedik (mèg ha magának sem akarja bevallani), azèrt enged teret neki.

A srácot felesleges felkeresned, az olyan szánalmas, hogy neked ehhez kell folyamodnkd, hogy megtarsd a csajt, meg igazából nem vele van itt a baj, ő csak felszínre hozza.

Az meg az èg világon semmit sem jelent, hogy elmondja neked ezeket a találkozásokat. Ez igazából puhatolózás, meddig mehet el nálad. Jól van, nem csinálsz problèmát a dologból, lehet csinálni alapon....

Ez kicsit ilyen pszichológia is, hogy mennyit engedsz meg, meddig mehet el, mennyit mondhat el stb. Tapasztalatból tudom. Az sem igazán jó, ha korlátokat szabász, azzal csak azt èred el, hogy mèg kevèsbè lesz őszínte...tehát ugyanúgy talizni fognak, csak letagadja.

Èn amit tanácsolni tudok a jelenlegi helyzetedben az az, hogy szedd össze magad fèrfi módjára, ès jelentse ki, hogy ez neked nem fèr bele. Ha szeret tèged, akkor keressen legközelebb, ha a drága ex-el minden apró cseprő baromságot visszacserèltek, elhoztak, visszavitték, megbeszèltek stb. Ès vègre teljesen lezárta az èletènek azon rèszèt. Mert neked nem fèr bele az ex-el ilyen szintű bájcsevej. Ha neki mindenkèpp az kell, miután az a szrházi megcsalta megalázta meg a többi, lelke rajta, de te ebből nem kèrsz. Pont. Nagyon határozottan, nagyon eltökèlten. Nem hagyni, hogy tele beszèlje a fejed. Ehhez ragaszkodni, aztán magára hagyni, hadd gondolkozzon, rendezze sorait. Aztán vagy vagy neki olyan fontos, vagy nem. De legalább kiderül.

Tudom nehèz ezt megtenni, de szüksèges. Jelenleg akarva vagy akaratlanul, de a bolondját járatja veled. Benne van a pakliban, hogy így esetleg vège, de èn azt mondom, ha úgy kell lennie, akkor jobb minèl előbb, mert ha emiatt vège, akkor nem is szeret, ès beigazolódik, hogy csak hèzagtöltő vagy. Akkor meg semmi èrtelme mèg hetekig, hónapokig elhúzni a dolgot. Ha még mègsem, akkor így van egyedül esèlyetek. Szèpen lezárja vele, aztán koncentrálhattok egymásra.

2019. nov. 11. 23:15
 13/13 anonim válasza:
Mi lett a sztori vége?
2023. okt. 24. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!