Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év elteltével is hiányzik a volt párom, vissza akarom kapni. Mit tennétek?
Sziasztok
Egy éve szakítottam életem szerelmével mert úgy éreztem nem tisztel engem, más lányokkal flörtölt a neten ami miatt teljesen elvesztettem a bizalmamat felé így azt gondoltam nincs már értelme együtt lenni.
Rettenetesen megbántam mai napig nagyon szeretem őt és borzasztóan hiányzik.
Másfél évig voltunk együtt és nagyon hamar össze is költöztünk..neki szakítás után 2 hónappal lett barátnője,hogy felejteni tudjon.
Egy hete újra elkezdtünk beszélgetni elmondta mennyire hiányzom neki és nagyon boldogtalan a mostani kapcsolatában, találkoztunk is beszélgettünk rengeteget, nevettünk, szexeltunk és minden olyan volt mint rég..vissza akar engem kapni de nem tud dönteni mivel már jó pár hónapja együtt van a jelenlegi párával is. Mit gondoltok érdemes lenne újra kezdeni ha mellettem dönt vagy felejtsem el végleg? Együtt terveztük a jövőnket..
Köszönöm előre is a válaszokat.
(bocsánat az esetleges helyesírási hibákért vagy rossz megfogalmazásért)
21/L
Ugye ezt a kèrdèst magad sem gondoltad komolyan. Tiszteletlen volt veled, másokkal flörtölt, lehet nem csak az volt, ki tudja, jó okkal szakították vele, jól tetted. Most minek kezdenèd újra? Szerinted fog változni bármi? Nem lesz az megint újra? Milyen jövőt vársz egy ilyenről? Szerinted hogy tervezte veled bármikor is a jövőjèt, mikor neten nők után kajtatott?
Ès ne hidd, hogy megváltozott, hisz most is lazán csalja veled a nőjèt...szerinted te várhatsz tőle hűsèget? Mert te más vagy? Mert tèged szeret, a másikat meg nem? Akkor meg mi a búbanatèrt nem tud választani???? Jaj de nagyon boldogtalan a kapcsolatában, de elhagyni már nem tudja? Ezt te beveszed? ÈBRESZTŐ!!!!!
Egy ilyen komolytalan szoknyavadásszal mèg párkapcsolatot sem terveznèk, nemhogy jövőt. Legyen már egy kis eszed. Nagyon nagy hiba volt újra szóba állnod vele.
".1 éve szenvedek, kész vicc"
Akkor megnyugtatónak, mert mellette is szenvedni fogsz.
Kisebbségi komplexus 2.0
Mert szerinted olyan fiúcska mint a pasikád, nincs is több. Egyébként megérdemled, törd magad érte, hátha összejön. A csávókádnak nem voltál jó, majd lecserélt, de ott meg lehet hogy ő a kevés, aztán vissza jönne a fix, naiv pncihoz. Éééééédes Istenem.
Inkább azon dolgozz, hogy elfelejtsd. Mert el tudod, csak akarni kell. Legbelül nem akarod elengedni, az a bajod.
Szakítottál vele, amit megbántál, aztán ezzel strófoltad magad ahelyett, hogy továbbkèpnèl. Inkább rögeszmès vagy, nem szerelmes. Az èg világon semmi különleges nincs abban a pasinak, sőt. Fiatal vagy, tele a világ srácokkal, ne csésze el az időd, energiád olyanra aki nem èrdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!