Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan exed akivel a szakítás óta egyáltalán nem beszéltél soha?
Figyelt kérdés
Még ha évekkel ezelőtt szakítottatok is, olyan szinten megszakítottatok minden nemű kapcsolatot, hogy azóta sem beszéltetek.2019. nov. 1. 15:41
2/24 anonim válasza:
Van. 4 éve mindenhonnan tiltott és ahol ő engem nem, ott én őt igen. Néha tettem ilyen ostoba fogadalmakat például újévkor, hogy mindenkit feloldok, stb. de inkább nem tettem. Nincs értelme. A legutóbbi infóm az róla hogy egy pénzes hapsival jött össze. Ennél többet nem tudok, de nem is akarok. Szerencsére nem fenyeget a veszélye hogy összefutok vele az utcán, mivel 100 km van közöttünk.
3/24 Noren1989 válasza:
A 7ből 6 ilyen.
Jobbnak tartottam teljesen elvágni a kommunikációt.
A 7iknél nem csináltam ezt meg,
hát szívás is lett a vége.
4/24 anonim válasza:
Mind 2 volt barátom ilyen. Nem váltunk el haraggal, de felesleges tovább egymás életében maradnunk, vége köztünk, és könnyebb úgy lezárni egy szakítást ha nem tartjuk a kapcsolatot. Mire mindketten kihevertük, addigra meg már nem hiányoztunk egymás életéből, meg sem fordul a fejemben hogy felkeressem őket.
5/24 anonim válasza:
Van, 16 éve nem hallottam felőle :) Az "utolsó szó jogán" annyit mondtam neki amikor dobott, hogy légy boldog. Máig nem felejtem el, a Déli pályaudvaron láttam utoljára. Valószínűleg soha nem fogom többé.
42/F
7/24 anonim válasza:
Igen, több is. Mindenkit tiltottam mindenhonnan, így könnyebb volt továbblépni.
8/24 anonim válasza:
Egy ilyen van, fogalmam sincs mi van vele, a szakítást követően teljesen kikerült az életemből. Nem is bánom, nem szoktam rá gondolni.
10/24 anonim válasza:
Nincs. Volt akivel így lett vége. Neten most is tiltva van, nem keressük egymást. De volt, hogy véletlenül összefutottunk és váltottunk pár szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!