Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már erre példa?
Nagyon biztosak voltatok abban, hogy felejteni akartok, de egy idő után felhívott az exetek, hogy hiányoztok neki és újra lett valami?
Hogy reagálnátok ilyenre?

Volt. Újra összejöttünk, kb 2 hétre. Eztkövetően egy évig játszottuk, hogy szakítottunk és újra összejöttünk.
Azóta nem hiszek abban, hogy egy kapcsolat felmelegíthető. Legutóbb 2 hete keresett meg egy másik exem, korábbiakból tanulva elutasítottam a közeledését.
Talán csak baráti szakítás és hosszú évek eltelte után tudom elképzelni, hogy két ember kapcsolata újra működhet. Friss problémák nem szokta 2-3 hónap szünet alatt megoldódni.

Valakivel újra összejöttünk, valakit meg elküldem melegebb éghajlatra, mert olyan volt a szitu.
Ne az alapján dönts, ha emiatt kérdezed, hogy más mit csinált, az a helyzet is egyedi.

Mennyi idő telt el az újrakezdés előtt?
Köszi a válaszokat!

1. vagyok.
Elsonel egy nyar
Masodiknal 2 honap
Harmadiknal fel ev
De ez ido alatt egyaltalan nem beszeltunk, a semmibol bukkantak fel, amikor mar nem szamitottam ra es ugy gondoltam tul vagyok. Szerettem oket, ez van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!