Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lett szerelmes, ezért szakított velem. Tudtam, hogy meg nem szerelmes de nem érdekelt, majd kialakul. Mitévő legyek?
Ha tiszteled a partnered, akkor elfogadod a döntését még akkor is ha számodra nem feltétlen kedvező.
Ha azt mondja nem szerelmes beléd, akkor nem viselkedik úgy ahogy azt megérdemelnéd, és hiába megy el a kapcsolat egyfajta rajongás irányába attól még nem lesz hosszútávon működőképes.
Ha egy nő nem szerelmes beléd akkor ne legyetek "barátok" főleg akkor nem ha nem tudod elengedni(csak az idődet vesztegeted). Engedd el és keress új kihívást!!!!
Szerintem ne várj rá, ne menj le kutyába, nagyon könnyen vissza tud élni vele.
Egyszer találkoztam egy fazonnal, aki még nem volt túl az exén. Az egy dolog, hogy már nem jött volna vele össze, a továbblépés másik fele az, hogy ez nem hat ki a későbbi ismerkedéseire. Ő a találkozó nagy részén azon siránkozott, hogyan hagyta el a volt menyasszonya.
Keress mást, rá meg ne várj.
Nem terveztem rá várni,de ha úgy alakulna hogy esetleg felkeresne idővel amikor már valóban túl van a csalodasain,akkor nem utasitanam vissza (jelen álláspontom szerint)
Nem voltam hitegetve,tudtam hogy meg nem dolgozta fel a történteket. Igazából egy nagyon jó ember,sok értékes tulajdonsággal és főleg ezért sajnálom,hogy vége lett.
Örülj, hogy tényleg nem húzta az idődet. Mikor lett vége a kapcsolatának és onnantól mikorra jöttetek össze?
Valószínű, hogy nem heverte ki és hiába hordta el az exet, attól még valahol szereti.
Rájött, hogy nem az a megoldás, hogy mással próbálja elfelejteni. Ezért sem kéne visszafogadni, mert kb. erre voltál jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!