Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítotok a párotokkal utána letiltjátok őt facebookon?
Figyelt kérdés
Olyan esetben,ha nem durva szakítás volt.
Ilyen esetben is letiltjátok?
2019. szept. 2. 23:50
11/15 anonim válasza:
Jelenleg el van rejtve, de mivel nem nyugszik és írogat, nagyon érik egy tiltás. 30n
12/15 anonim válasza:
Az egyiket tiltottam le mindenhol, facebookon is, mert a szakítás után sokáig zaklatott. Egy exem megmaradt ismerősnek, a maradék kettő meg csak középiskolás bohóckodás volt amikor még nem volt facebookom.
13/15 anonim válasza:
Volt, akit igen volt akit nem.
14/15 anonim válasza:
Valamelyiket muszaj volt. Valamelyik meg engem tiltott, pedig nem is vesztunk ossze, csak nem volt pofaja elem allni. :D
15/15 anonim válasza:
Akit leszartam, azt hagytam, hiszen nem kavart fel ha láttam. Akit nagyon szerettem, azt töröltem és tiltottam, hiszen nagyon fájt, nem akartam többet tudni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!