Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim! Ha a párotok szakít veletek, de valahol mág mindig szeretitek, hogyan lehet feldolgozi azt, hogy telnek a hetek, hónapok?
És ahogy eltelik mondjuk félév nem gondoltok bele,hogy azóta már biztos volt valakivel,ha csak futó kapcsolat erejéig..?
Általában nagy eséllyel így van mert nem fából vannak.
Nos mit lehet ez ellen tenni,hogy elhesegessem a gondolataimat!
Legutóbbi hozzászóló.. velem is szinte ugyanígy viselkedik.. annyi,hogy engem az otthonába hívott,hogy igyunk valamit. Én nem akartam egyből papucs lenni és szaladni, meg egyébként legbelül bántva éreztem magam..haragszom rá,ezért mondtam,hogy nem! Neg néha felhív,hogy mi van velem, vagy hetente 1x facen. De szerintem nem akar ö semmi komolyat már..fene tudja. A másik dolog meg,eléggé bealázott a szakításnál is,meg más csávókkal csacsog facen. Oké,hogy független, de ez azt jelenti,hogy már nem gondol rám,leszar. Sterintem már nem menne vele a szex, vagy nem olyan lenne. Akire az ember megharagudott,arra már másképp méz az ember nem?
De én is rágondolok amikor otthon majomcsapda van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!