Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi legyen?
A sztori röviden. Lassan 4 éve vagyunk együtt, ezalatt a 4 év alatt 3x szakítottunk. Kisebb nagyobb megszakítások. Mindig ő szakított velem és én akartam helyre hozni. Most viszont fordult a dolog. Én gondolkoztam el a szakitason. Szeretem, de már nem úgy és annyira, hogy vele éljek. Viszont, félek is meglépni ezt a dolgot. Mert nem szeretek szomorúságot és bánatot okozni senkinek. Mindegy hogy ki az.
Van itt olyan akinek hasonló problémája van? Tudnátok tanácsot adni? Bizonytalan vagyok. Köszi előre is
24/N
Csak azért leélnél egy életet egy rossz kapcsolatban, saját magadnak szomorúságot okozva, mert félsz valakinek pár hét/hónap szenvedést okozni?
Nem vall felnőtt gondolkodásra az ilyen.
Ha eddig mindig ő akart szakítani, akkor hidd el, hogy nem fog a Dunának menni fájdalmában. 4 év alatt 3 szakítás azért elég sok. Nem vall felhőtlen kapcsolatra.
Vegyél egy nagy levegőt, mondd el neki, hogy nem akarsz vele élni, aztán menjetek ketten két irányba. Ki fogja bírni. A pszichopatákon kívül senki nem szeret fájdalmat okozni másoknak, de ez van. A szakítás sosem könnyű, de túl szokták élni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!