Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg a szakítást, hogy viszonylag jól jöjjek ki belőle?
A párom az én házamban lakik. A lakásfelújítást elkezdte önszántából, de nem fejezte be, mert saját pénzt nem szán rá nekem meg nincs már rá pénzem egyenlőre. Egy teljes szobát kellene gipszkartonozni, festeni meg mindent bele megvenni. Azt már eldöntöttem, hogy ehez hívok szakembert, aki befejezi, de nem lesz olcsó. Ezen kívül a páromnak tartozok pénzzel, mert nem felnőtt párkapcsolatként éli meg a helyzetünk, így a vásárlásokat is külön fizettük és ha nem volt pénzem, akkor tartozásba ment az az összeg. Sok cucca van nálam, egy-két dolgot pótolnom kellene ha elmegy.
Ti hogyan oldanátok meg egy ilyen szakítást? Nekem sajnos nem lesz annyi pénzem, hogy még a tél beállta előtt befejezzem a házat, mert úgy érzem az lenne az első, hogy kifizetem felé a tartozásom. Személyi kölcsönt ha felveszek az mennyire lenne jó választás? Vagy hogyan tudnám rávenni a párom, hogy segítsen továbbra is a házat felújítani amíg itt lakik? Hozzá teszem neki eddig nem került pénzbe, mindent én fizettem. Ezért is halad lassan az egész, mert a párom ilyenben nem segít, hisz amint írtam csak magára gondol, hogy neki legyen pénze és nem számit hogy milyen a lakás, vagy hogy milyen az én helyzetem.
Ne csodáld, ha a lakásodba nem tette bele a pénzét, ha most meg kirakod, és nem lát egy fillért se.
Beszéld meg vele felnőtt ember módjára, hogy te szakítani akarsz, és hogy oldjátok meg.
Rúgd ki a fenébe, nem kell neki fizetned semmit,nem vagytok házasok,meg ő sem fizetett neked lakbért...tehát nyugodt szívvel megteheted!
Végre egy értelmes nő aki nem hagyja ha hülyének nézik. Hajrá!
F36
Ki kell tenni a cuccait az ajtó elé, kijelenteni a lakásból, zárat cserélni, és viszontlátásra. Aztán picsoghat, hogy milyen tartozásod van, a bíróságon is kiröhögik.
Mit kell ezen ennyit variálni.
Egyet èrtek az utolsó valaszolókkal.
1. Nincs kiszolgálás, oldja meg maga az ètkezèsèt, tiszta ruhát meg egyebeket. Kit èrdekel, hogy játsza a hattyú halálát? Feljött ember, megtalálja a módját, hogy egyen, ha nem akar èhen halni.
2. Ha továbbra is ott akar lakni, akkor lakbèrt kell fizetnie. Nehogy már tök ingyen, magát kiszolgáltatva hèdereljen már nálad szakítás után is.
3. Ès amúgy igazából ez lenne a legkèzenfekvőbb, kivagod, mint a hasmensèses macskát. Megmondod, hogy van 1 hete kitalálni hova megy, utána cucc bezsákol,ajtó elè rák, zárcsere, azt csókolom. A tartozást meg felejtse el. :)) Nálad lakhatott, ez az ára. Sőt, lehet mèg ő tartozik neked, ha nagyon bele akarunk menni. Gondolom lepapírozva nincs, nem tehet semmit.
Szóval csak kemènyen! Ne hagyd magad kihasználni, ahogy eddig tetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!