Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog ez mégis? Véleményeket szeretnek kerni!
Úgy érezted, hogy te vagy neki az igazi és mégis félrementél? Nem értem a felháborodást...Megcsaltad és most megpróbálod úgy beállítani, hogy ő volt a szemét és te a megcsaló vagy az áldozat. Lényegében az a kérdésed, hogy milyen dolog már, hogy te félrementél és ezért ki lettél dobva. Vicces....
2019. júl. 31. 13:56
12/19 A kérdező kommentje:
Nem ezen vagyon kiakad a, és nem szeretném magam menteni. Engem az zavar, hogy két évig miért nem szakitott ha ő ezt úgy gondolta hogy kellene. És most rám kenheti az egészet. Persze jogosan, de valahol ő is hibás, ha úgy tartott két évig, hogy tudta nem én vagyok az igazi.
Egy kérdésem lenne: Te miért nem szakítottál, mielőtt megcsaltad?
Ő nem szakított, pedig érezte, hogy nem fog örökké tartani, oké, nem szép, de azért ez alapján akár el is lehettetek volna a langyos húgyban, jobb mint a semmi alapon. Ehhez képest te lefeküdtél valaki mással, ahelyett hogy előbb szakítottál volna vele, mikor te is érezted gondolom, hogy nem ő az igazi, mert akkor nem csaltad volna meg.
Szóval mi a felháborodás oka? Te sem voltál korrekt, ő sem volt korrekt. Tényleg szívességet tett az, aki bemártott, de nem csak neki, hanem neked is.
2019. júl. 31. 14:07
Felesleges ezen agyalni. Hányszor elmagyaráztam már, a nő csak ideig óráig van veled, amíg nem talál jobbat. Látod, itt is veled volt, aztán kereste a jobbat. Tudod nekik semmi sem elég. Ha nem talál már jobbat (idő közbeszól 35+), akkor veled marad, aztán nem fog azon agyalni, mikor jön már végre a fehér lovon a herceg, úgy mint a tv-ben. Ettől függetlenül, amit tettél azért magaddal kell elszámolni. Az tény, ha megtetted, akkor már tudnod kellett volna korábban elhajtani ezt a nőszemélyt. Legközelebb légy gerinces, s szakíts mielőtt másra veted a szemed. Ne légy olyan mint a nők, hogy csak alkalomra várnak mikor jön 1 jobb...
2019. júl. 31. 14:17
15/19 A kérdező kommentje:
Nő vagyok az a baj, és akármilyen furcsán hangzik, akivel megcsaltam nem jobb,és mindig is tudtam,hogy ez egy súlyos hiba, és sosem hagytam volna el a parom. Bar jó kérdés miért csináltam. Ha igazinak éreztem a parom. Azóta is banom,és öt érzem igazinak.
"Nő vagyok az a baj, és akármilyen furcsán hangzik, akivel megcsaltam nem jobb,és mindig is tudtam,hogy ez egy súlyos hiba, és sosem hagytam volna el a parom. Bar jó kérdés miért csináltam. Ha igazinak éreztem a parom. Azóta is banom,és öt érzem igazinak."
Érzed, hogy saját magad ellen beszélsz minden válaszoddal? Mindketten hibásak vagytok, de ő legalább nem csalt meg.. míg te igen.. a saját lelkiismereteddel számolj el.. kapcsolatot meg hanyagold egyenlőre mert szerintem nem vagy rá elég érett..
2019. júl. 31. 16:11
14: Ezt a pofára esést. A taknyodon csúsztál végig a földön :D :D :D
Kérdező: Lehet, hogy nem érezte azt amit szerinte éreznie kellett volna és bizonytalan volt, hogy várjon hátha... Vagy szakítson. Te ehhez megadtad neki a megfelelő lökést. Még hálás is lehet neked amiért ilyen ordas r..nc voltál. De neked jelen esetben egyáltalán nincs jogod puffogni.
2019. aug. 2. 09:32
18/19 A kérdező kommentje:
Az tudom,hogy nincs jogom. Ezt nem kell elmondani százszor. Csak akkor szólhatott volna előbb is,hogy nem érzi. Én ezen vagyok fenn akadva. Mire vart mégis ha tudta? Ahhelyett,hogy hálás lenne, meg rám keni,hogy csak én vagyok a hibás. Tévhitben ringatni engem ugyanolyan gàz...a lényeg ugyanaz,azaz nem. Én nem hagytam volna öt soha el,ő viszont úgy elt velem éveket,hogy majd el fog hagyni. Ő is becsapott.
Nah ennek sincs lelkiismerete.... Tipikus nő, a másik hibája, mert ő félrebszott. Hozzád nem szólnék többet az biztos.
2019. aug. 2. 21:28
Kapcsolódó kérdések: