Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párom mással volt mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mással volt mikor szünetelt a kapcsolatunk, kiderült, balhé lett belőle, szakított, szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy az exével próbálkozott ezidő alatt csak hát koppant, aztán jött vissza hozzám, de erről egészen eddig nem tudtam és ez így 10 hónap után derült ki egy messenger beszélgetéséből amit véletlenül megláttam.

Balhé lett belőle, elcsattant egy pofon részemről, azóta szakított velem ennek apropóján.

Azóta csak mondta, hogy nem tud már velem lenni a balhé után, de én azt is érzem, hogy úgy viselkedik mint aki lebukott, természetesen nem sokat árult el az esetről és a lehető legkevésbé hangoztatja, hogy ő hibás a történetben. Szerintetek jogos, hogy még ő van az áldozati szerepben?

2019. júl. 25. 21:21
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Szünet alatt nem én voltam aki melegen tartotta a tüzet, hogy aztán ismét vissza könyörögjem magam...
2019. júl. 25. 21:50
 12/26 A kérdező kommentje:
Nekem tulajdonképpen csak azért fájt, mert sok üzenetet kaptam, hogy ő mennyire szenved az alatt az idő alatt amíg nem voltunk együtt...
2019. júl. 25. 21:52
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen, nincs hozzá közöm, hogy kivel volt együtt meg ilyenek, velem akivel megélte a mindennapjait, de egy az exével közös ismerős nyolcadrangú “ritkán beszélünk” barátnőjének teljesen tárgyilagosan mindenféle megbánás nélkül elő tudta adni a sztorit, hozzátéve, hogy azóta is egyedül van és neki milyen jó a szingli élet. Csak egy óriási bökkenő volt a sztorijában...akkor már több hónapja ismét velem volt...
2019. júl. 25. 21:59
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

A pofon bőven elég ok a szakításra.

Ez a szüneteltetés pedig lóphasz. Semmire nem jó.

Ha szünet van, akkor nem vagytok együtt, így nem lehet számonkérni.

De ettől függetlenül is, a pofon soha nem jogos. Én is azonnal kirúgtalak volna.

2019. júl. 25. 22:00
 15/26 anonim ***** válasza:
60%
Először én is azt akartam írni, hogy ha szünet alatt történt, akkor ne zavarjon. Viszont az, hogy azért ment vissza hozzád, mert a másik csajnál nem volt sikere, az nagyon gáz. Ilyenért szakítanék.
2019. júl. 25. 22:04
 16/26 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy meg ne fújjátok fel ezt a pofont, mintha kék-lilára verte volna vagy valami. Én sem tartom helyesnek, de túléli a pasi, nem hiszem, hogy egy női legyintéstől baja lesz.
2019. júl. 25. 22:07
 17/26 A kérdező kommentje:

Én vagyok a srác, ő a csaj. És igen, mint kiderült sokáig forrongott is miatta, hogy nem kellett az exének csak kihasználta.

Egyszer bevallotta, hogy el is ment a lakására balhézni mikor már ismét együtt voltunk, mert valamit terjesztett róla az exe, bár akkor ugye még nem tudtam az előzményekről ...de így teljesen összeállt a kép!

2019. júl. 25. 22:08
 18/26 anonim ***** válasza:
72%
Jaj...hát most nem akarok szexistának hangzani, de az gázabb, ha te adtad a pofont. Te vagy az erősebb fél. És annyi erőszakos férfi van, hogy jobb az ilyenektől távol maradni. Mindegy, szerintem jogos volt az ő részéről meg a tiédről is, mármint a szakítás.
2019. júl. 25. 22:13
 19/26 A kérdező kommentje:
Látom sokaknál beakadt ez a pofon lemez. Próbáltam kiemelni, hogy mégis mi az ami miatt olyan összetett az egész.
2019. júl. 25. 22:22
 20/26 anonim ***** válasza:
71%

A pofon miatt persze, hogy okkal szakított.

Higgadjál le egy kicsit, felejtsd el, és máskor gondold meg kétszer, miért emelsz kezet.

Nem mondom, hogy mindent le kell nyelni, de az erélyt és a tisztelet a kapcsolat alatt próbáld meg kivívni ne akkor amikor már "omladozik az egész ház".

Ha ezt sikerül elérned, akkor nem kell pofozkodnod, elég lesz úgy nézned, ahogy, na akkor leszel férfi.

2019. júl. 25. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!