Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek eljön velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek eljön velem randira? 22f

Figyelt kérdés
Bulizni voltunk haverokkal es csajokkal, kb 20 an voltunk. Az egyik csajjal elkezdtem szemezni hosszu ideig es mosolyott ram, majd odamentem hozza es tancoltunk.Szoval 100%os jeleket kaptam. Aztan atkaroltam es elkezdtunk beszelgetni.18 eves es nagyon gyonyoru. Elkertem az instajat, majd egesz este mellette voltam.Vigyaztam ra minden percben. Nem tudtam megcsokolni a buli kozepen. Kesobb otthagytuk a tobbi 20 embert es kimentunk setalni kettesben es ismerkedni.Szepen ment minden es jo kedvuek voltunk addig amig nem talalkozott baratnojevel es nagyon osszevesztek. Innentol fogva ideges volt. Leultunk egy padra, engedte hogy olelgessem, simogassam, puszilgassam de nem viszonozta ezert nem volt csok. Normalis csaj amugy. De aztan azt mondta inkabb setaljunk. Biztos gyors volt neki ez foleg ha normalis es nem volt reszeg. Bennem volt azert pia. Es akk meg seta kozbe ismerkedtunk picit. Aztan megint talizott baratnojevel akivel haza kellett menjen egyutt es meg jobban osszevesztek es meg idegesebb lett. Innentol mar velem se akart beszelni :/ elindult gyalog es elhagyott minket Egyedul az allomas fele tartott de en utanafutottam es nem hagytam egyedul. Es igy fel oraig nem beszeltunk semmit kb. Aztan megvartuk a taxijat es hazament baratnojevel ,de annyira ideges volt h el sem koszont tolem.Aztan masnap rairtam hogy jobban e van es hogy ki e pihente magat. Aztan tegnap meg chateltunk kicsit es megkerdeztem hogy eljon e velem egy italra valamikor. Az volt a valasz hogy "meglatom, jelenteni fogom neked" mondom okes es itt vege a chatnek. Szerintetek irni fog majd?
2019. júl. 22. 21:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem tűnik túl lelkesnek. De ne add fel ez a korosztály nem egyszerű, gyorsan változik a vélemény.
2019. júl. 22. 21:59
 2/18 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy nem akar?
2019. júl. 22. 22:05
 3/18 anonim ***** válasza:
Abból, hogy ha én akarnék találkozni, akk azt írnám persze. Nem azt, hogy meglátom.
2019. júl. 22. 22:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan minden szituban csak tapadsz az emberre es nem latod àt hogy baja van es semmi empatia?csak a csokon agyalsz?

Szerintem pincsinek néz aki csak lihegni tud a nyakàba.

2019. júl. 22. 22:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tapadósnak tűnsz. Nekem ez kicsit se jönne be.
2019. júl. 22. 22:24
 6/18 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy jol esik neki egy oleles es szeretgetes a nehez pillanatokban.Mivel erdeklodott irantam gondoltam az a minimum amit megtehetek. De mivel percekig hagyta es nem mondta hogy ne, akkor valszeg jol is esett neki. Azert akartam osszejonni vele mert nem semmi jeleket kaptam es amugy meg haverom osszejott a baratnojevel, jo de ott a csaj tokreszeg volt
2019. júl. 22. 22:27
 7/18 A kérdező kommentje:
Annyi pozitiv jel utan az miert lenne tapadas?
2019. júl. 22. 22:30
 8/18 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo, hogy ne adjam fel? Mit tegyek azert hogy sikeruljon? Ittas voltam o meg jozan,de igyse utasitott el egyszer se barmikor kozeledni probaltam.A pia azert kozrejatszott. A randin sokkal jobb velemenye lenne rolam.
2019. júl. 22. 22:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Vigyaztam ra minden percben. Nem tudtam megcsokolni a buli kozepen."

Mi az, hogy vigyáztál rá? Háborús övezetben volt a buli?

Ha buli közepén nem tudtad megcsókolni, akkor bulin kívül se lesz tököd hozzá.

2019. júl. 22. 22:43
 10/18 A kérdező kommentje:
Talan azert mert keszen alltam megvedeni ha netan valami h*lye odaallitana hozza es elkezdi zaklatni. Amugy meg igen lenne tokom hozza siman,csak o egy normalis lany es nem egy estere valo ezert nem akartam egybol a buliban nekirontani
2019. júl. 23. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!