Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek miért tetszik annyira ez a, , stílus" egy lányon?
néha pont az, hogy a csűnaci feszül a szexi seggükön, és tudom, hogy könnyen meg lehet őket kapni :P
de am ezekmek a ribancoknak soha se lesz rendes barátjuk (sztem) mert a fiúknak általában olyan kell, akiről tudja, hogy nem fogja olyan könnyen dobni
Baxush nem az oltozkodestol fugg az ember inkabb de amit ezek a csjok hordanak az a meno ...
Van olyen lany aki tud ilyen ruhakat hordani es megsem ribanc!!
Ez 1 tevhit....
Amugy ezek a lanyok a legszexibbek ;)
es ok torodnek a leginkabb magukkal
B*zdmeg ne plázában ismerkedj.
lehet csak alter-ek. amúgy nemértem ezekkel mi a baj, társasági lények, éstalán ezért látod mindig valakivel őket. másik dolog még, hogy az, hogy törődik magával, nem feltétlen jelent k*rvaságot. szerintem. mégmindig jobb mint aki kiteszi mellét/seggét, 20centis magassarku, és vörös száj.
púderes száj mivan? xD
mért te hogyan öltözködsz?
csőgatyyában járok vasalom a hajam nincs converse cipőm hanem másfajta meg táskámis van és azmébaj?nem mindegyik k*rva.chh.-.-"
mi a bajod ezekkel a lányokkal?? :O
én is ilyen vagyok.de nem vagyok k*urva!csak érdekel h hogy nézek ki!és én sem kérdezem meg h" Fiúk,nektek miért tetszik annyira az olyan lány amelyik nem "divatos"
ne haragudj ha megbántottalak,nem akartam.csak nemtudtam máshogy kifejezni magam.
szija(=
nem értelek! :S
nagyon nemérdekel h te mit gondolsz.és még mindíg nemtudom h mi a baj ezekkel a lányokkal!
az h foglalkoznak azzal h hogy néznek ki?vagy mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!