Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért olyan alpárian...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért olyan alpárian bunkók azokkal a srácokkal akik nem túl mutatósak, dekoratívak?

Figyelt kérdés

Szerintük ők nem emberek ezért nem szabad őket emberségesen kezelni, és alapvető emberi jogokat biztosítani?

És kiemelném, hogy most nem arról van szó, hogy a puncijuknak nedvesednie kéne, messze vagyunk mi attól, hogy ilyesmit elvárjunk, pusztán az emberszámba vételről.

2019. júl. 11. 13:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%
Ezek csak a fejedben léteznek. Ugyanannyi attrocitás éri a szebb embereket, mint a csúnyábbakat, és ugyannyira tud bunkó lenni a szép, mint a csúnya. Ezek a torzított statisztikai eredmények csak a fejetekben létezik.
2019. júl. 11. 14:33
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
Vannak bunkó férfiak is ugyanígy. Előttem pl egy férdi nemrég bevágta az ajtót, de olyan is volt, hogy utcán szóltak be a súlyom miatt. De ettől meg tudom, hogy nem minden férfi ilyen. Kár általánosítani, mindket nemben vannak bunkó és nem bunkó illető.
2019. júl. 11. 14:38
 13/31 anonim ***** válasza:
83%

Mert altalaban a nem jokepu ferfiak sokkal eroszakosabbak, mint a jobb kepuek.

Nem ertik azt, hogy NEM.

Legutobbi eset pl, a pasas elkezd hozzam beszelni, udvariasan valaszolok, erre biztatasnak veszi, nem veszi eszre, hogy ra se nezek, mert nem akarom biztatni, de bunko se akarok lenni.

Elhiv kavezni, legalabb haromszor kell visszautasitanom, utana mar oda se figyelek, hogy mit mond, erre utanam kiabal, hogy mire vagy ilyen bekepzelt te dagadt tehen?

Szoval ki is az alpari bunko???

2019. júl. 11. 15:04
 14/31 A kérdező kommentje:

13

Az, hogy rá sem nézel az illetőre aki hozzád beszél az elképszetően megalázó tud lenni, meg lekezelő.

Ezt nem látjátok be, hogy bunkók vagytok mert vissza akarjátok utasítani az illetőt. De nem muszáj bunkónak lenned csak őszintének.

2019. júl. 11. 15:16
 15/31 anonim ***** válasza:
89%
Alapvető emberi jogok? Olvasd el az Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát. Pontosan melyik cikkelyt szegték meg veled szemben?
2019. júl. 11. 15:19
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

Pedig pont, hogy bunkónak kell lenni, mert ha kedvesen utasítod el, akkor nem érti. Nyomul tovább.

Őszinteség? Komolyan azt akarod, hogy a szemedbe vágjam, amit ilyenkor gondolok? Akkor tartanál csak igazàn bunkónak!

2019. júl. 11. 15:41
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok. Kerdezo, olvasd mar el amit irtam. Udvariasan valaszoltam neki, es amig valaszoltam, addig raneztem, de utana elfordultam. Es haromszor kellett visszautasitani mert meg se hallotta. Pont ahogy te se.

A gond az, hogy ha kedvesen valaszolsz, akkor total mindegy mit mondasz, mert a ferfiak tobbsege biztatasnak veszi.

A masik pelda, varom a buszt es kozben telefonon beszelek baratnommel. Erre ez a pasas elkezd korulottem jarkalni, "Hello, hogy vagy?" Ranezek, aztan vissza a telefonbeszelgeteshez. Legalabb 10szer Hello. Hogy vagy?Nem fogja fel, hogy beszelgetek masokkal.

Ez nem kib...tul bunko dolog, felbeszakitani a masik beszelgeteset, azert mert te azt hiszed, hogy mindenki koteles neked valaszolni??

2019. júl. 11. 16:05
 18/31 anonim ***** válasza:
80%
Es ha valaki bunko veled, te szerinted, akkor mi a p-nak hivod el meg kavezni??
2019. júl. 11. 16:06
 19/31 A kérdező kommentje:

17

Ha jóképű srác szakít félbe telefonbeszélgetés közben az is bunkó dolog?

Vagy szólsz a barátnődnek hogy sürgősen le kell tenned a telefont.

2019. júl. 11. 16:45
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

19

Igen, az is bunkó dolog.

2019. júl. 11. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!