Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy fiúval?
Ami épp eszedbe jut...Bármiről lehet beszélgetni...Csak akarni kell...A zenekaráról is kérdezhetsz nyugodtan...
Tökmindegy csak ne legyen az hogy csak hülyén bambulsz ki a fejedből és nem mondasz semmit...;)
Köszi a válaszokat.
Még 1 kérdés:
2 hét múlva megy nyaralni, ha rákérdezek hogy kikkel, és utána megkérdezem hogy van-e barátnője az gáz? Nagyon direkt kérdés? :D
" rákérdezek hogy kikkel, és utána megkérdezem hogy van-e barátnője az gáz?"
Ha magától nem emlegeti az utazók között vagy máshol a barátnőjét, akkor nincs, vagy nem lényeges (cserélhetőnek is gondolhatja, ha van is).
Én nem kérdeznék így rá konkrétan, hanem megpróbálnám valahová elhívni, elvinni magammal.
Igen, az nagyon direkt...
Esetleg úgy, hogy a nyaralásról beszélgettek, és úgy kérdezed, hogy a barátnője is velük tart-e, vagy ő is akkor megy nyaralni, amikor a pasi. Úgy állítsd be a kérdéseket, mintha biztos lennél abban, hogy van barátnője. Aztán ha azt mondja, hogy nincs, akkor jöhet az, hogy pedig teljesen biztos voltál benne, hiszen olyan jó pasi :)
Szerintem így kérdezd meg:
- a barátnőddel mész? -ebben semmi gáz nincs, ha azt mondja igen, akkor válaszold azt, hogy
- az tök jó, hogy együtt mentek nyaralni!
Ebben nincs semmi ciki én is kérdeztem meg már így srácot épp ezzel a kérdéssel, pedig nem érdekelt a srác úgy, de tényleg kíváncsi voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!