Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedjek vele össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek vele össze?

Figyelt kérdés
Tavaly 7.-be jött egy új fiú. Amikor először megláttam, már akkor is tetszett nekem. Először úgy beszéltünk, hogy összekartam ozni egy baránőmmel, de ő nem akart vele összejönni, ez kb év közepén volt. Év vége előtt 1-2 hónappal kezdett igazán megtetszeni. Most ugye szünet van, csak úgy tudnnám megismerni, ha bejelölném iwiw-en, de nem akarom, mert nem szeretném ha azt hinné, hogy bejön nekem. Először csak barátkozni szeretném megismerni, és utána esetleg több is. Most megyünk 8.-ba, Tudom, hogy anyuéknak is tetszene ez a fiú tehát ezel nincs baj, csalőször meg kéne ismerni. Közös barát az van, és meg is kértem , hogy segítsen, (a legjobb fiú barátomat) de finoman lerázott.... Hogyan ismerjem meg ?
2010. júl. 10. 12:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Boccs a hibákért, siettem.
2010. júl. 10. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
bazzeg. odamész aztán megmondod hogy mit akarsz. miért nem lehet ezt megcsinálni? ha ennyire lúzer vagy, még ne pasizz, amúgy sem neked való, ha jól veszem ki max. 14 éves vagy, inkább tanuljál még, ráérsz, hátha több eszed lesz később ehez is.
2010. júl. 10. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Az miért nem jó ismerkedési forma, hogy beszélgetsz vele?? Van egy ide vágó gondolat:Jobban szem előtt kéne tartanod, hogy amit arról gondolsz, hogy mit gondolnak rólad, azt valójában te gondolod magadról.Ergo, ha megjelölöd iwiw-en, vagy akármilyen formában felveszed vele a kapcsolatot, még nem biztos, hogy ugyan arra gondol mint Te...Ha pedig igen, az is csak jó, mert akkor legalább, Ő is hasonlóan gondolkozik rólad, mint Te...:-)

Szóval gázt neki. Ismerd meg! :-)

2010. júl. 10. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
az hogy bejelölöd iwiwen miért jelentené azt hogy bejön neked?mindenki bejön akit bejelölsz?szar lehet...
2010. júl. 10. 18:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, de akit bejelölök azt ismerem, de őt nem....
2010. júl. 11. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

jelöld be nyugodtan, nem lesz belőle semmi...

aztán írj neki egy levelet, hogy csak ismerkedni szeretnél vagy valami.nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.

2010. júl. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!