Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek nagyon félek?
mi a rák az a DNB?
[az 5. hozzászoló éjszakánként ágybavizel]:S
még annyit hozzátennék,hogy ez magától jön és nem internetes szarokról kell megtanulni. Igazából belerázódik az ember ha nézi a profibb videókat,tutorial szarokból ne tanulj.egyébként lemerem fogadni,hogy a srác x elgetésnél nem tud többet
16/F voltam.
Amíg nem vagy tisztába a jump up,darkstep,hardstep,neurofunk ,Liquid funk,pop dnb fogalmával,addig el se kezd tanulni.Lemerem fogadni,hogy pendulumot és sporet hallgat.
16/F voltam megint.
És még annyi,hogy nincs ilyen,hog "béénázok,szar vagyok" stb..Ezt NEM 2 nap alatt sajátítja el az ember..hónapok kérdése,hogy jól csináld.ÉS télleg nem azért kell elkezdeni,hogy bevágódj.A zenét kell élvezni.És nem vagánykodni vele,hogy "oaah tudok x elni". Egyszer kialakul egy saját stílusod,ráadásul kb egy magyar stílusú táncot tanulsz meg youtuberól ami azért szánalmas mert kb egy qurva retkes orosz droidtól tanulsz meg mindent.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!