Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok valakivel, aki extrém béna a konyhában?
Mindent odaéget, elront, semmi érzéke hozzá.
Igen? Nem? Miért?
Bónusz kérdés: változtatna a válaszodon, ha az illető annyit keres, hogy nevetve felvesz teljes munkaidőre egy bejárónőt?
Megköszönném, ha a neveteket valami t korotokat is megosztanátok.
Igaz én nő vagyok,de főleg anya létemre szégyelném ha nem tudnék főzni. Hozzáteszem a párom is tud. Egyedül a főzeléket nem csinálja meg,mert az neki nem megy. De egy rántott hús,lecsó,pörköltet bármikor osszedob ő is,ha nekem sokat kell dolgoznom. Bejárónő? Inkább étterem vagy egy pizza rendelés.
34N
Persze. De ne várja el tőlem se, mert engem sem érdekel a főzés. Nem kell bejárónő. Az a lényeg, hogy ha egyikünk sem szeret főzni, ne kényszerítse a másikat.
(Mellesleg én azért mondom, hogy nem tudok főzni, mert ez egyszerűbb, mint elmagyarázni, hogy nem eszem változatosan, valami fehérje plusz zöldségek. Ilyenek, hogy leves, főzelék, meg magyar kaják, paprikás krumpli, ezek nem mennek, mert nem eszek ilyeneket, és végre elérkeztem oda, hogy leszarom, mivel etetek egy felnőtt embert, mert nem az én dolgom.)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!