Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, hogy a lányok folyton azt mondogatják, hogy “magas, erős pasit akarok, aki meg tud védeni”?
Figyelt kérdés
Nekem pont az erős nők jönnek be,akik nem szorulnak védelemre.Nem szeretem az ilyet hog direkt gyenge virágszálnak akarnak látszani2019. jún. 23. 15:13
11/16 Lazy Lover válasza:
engem is idegelt de túl léptem már rajta... ez csak 1 hazug duma nem az számít pl bruce lee 160 cm volt kiss jenő jay cutler is csak 170 cm és ők kizárt hogy nem tudnák megvédeni a csajukat ha balhé van
12/16 anonim válasza:
Minek emelgessek súlyokat, van jobb dolgom is. Ha nehezet kell emelni, akkor megkérem a párom, meg pár szomszédot.
13/16 anonim válasza:
Nem vagyok az a fajta nő, akit meg kell védeni, de ettől még nekem is azok a férfiak tetszenek, akik erősebbek, mint én. Egyszerűen ők tetszenek. Nem a 60 kilós fiúk, akiknek eltörne a dereka lovaglás közben.
14/16 A kérdező kommentje:
mert szexi ha egy lány erős
2019. jún. 23. 16:28
15/16 csibebogyo válasza:
Az engem pont hidegen hagy kinek mi szexy. Ha én ilyen vagyok akkor olyannal jövök össze akinek ez megfelel és nem fogok megváltozni mert neked nem tetszik .
16/16 anonim válasza:
Nem vagyok én sem az a törékeny fajta, de jobban tetszenek nekem is a magas, erős férfiak. Egyszerűen azért, mert sokkal inkább biztonságban érzem magam velük. Egyébként ez szimpla evolóció, a nőkbe bele van kódolva, hogy az erősebbet válasszák. Ez az állatvilágban is megfigyelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!