Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat még valamit, vagy ez szimpla udvarias érdeklődés?
Én nem értem, hogy ez a kérdés milyen indittatásból lett "idetéve".
Közben elkezdett érdekelni?
Továbbra sem érdekel?
Velem egyébként ugyanez megesett (mármint elutasított egy csaj).
Én miután elutasított, direkt nem kerestem, próbáltam menteni az önbecsülésem romjait, de gyakorlatilag minden percben "felkerestem" volna.
Valószínűleg itt is ez történt...még nincs túl rajtad, de remény az van. Kihasználja a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphet veled.
#11: Simogatja a kérdező egóját.
Kérdező: Te is tudod, hogy ha még érez valamit, neki szenvedés lesz. Beleéli magát, hogy lehet valami, aztán újra koppintod. Hagyd békén.
De honnan tudjam, hogy érez e valamit vagy sem?
Mert amúgy szívesen beszélgetnék vele, de nem akarom hitegetni.
"De honnan tudjam, hogy érez e valamit vagy sem?"
Kérdezz rá.
"Mert amúgy szívesen beszélgetnék vele, de nem akarom hitegetni."
Ilyenkor van az, hogy hagyd. Nekem is van olyan lány ismerősöm, aki akart tőlem többet, de én nem. Később még néha rám írt, hogy mizu, de inkább nem erőltettem a beszélgetést. Tudtam, hogyha akárcsak minimálisan is bejövök neki, akkor elkezd majd reménykedni és szenvedni fog. Utólag kiderült közös ismerős által, hogy ez is lett volna a szitu.
11#-es vagyok: ha csak beszélgetni szeretnél vele, és semmi mást akkor hagyd, ne keresd. Ha még ő is úgy érzi, hogy túl van rajtad, akkor is könnyen feltephetsz olyan sebeket rajta amik épp gyógyulnak.
Ilyenkor gondolj bele egy hasonló szituba, azzal a különbséggel, hogy ebben a sztoriban te vagy az áldozat/elszenvedő és mérlegelj, hogy ez esetben neked mi lenne könnyebb, jobb hosszútávon és tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!