Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szombathely környékén hol/hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombathely környékén hol/hogy lehet ismerkedni egy komoly srácnak?

Figyelt kérdés
A helyzet, hogy 32 vagyok, egy visszahúzódóbb típus aki inkább fotóz, túrázik vagy a kertjét csinálgatja mikor van ideje. Szórakozni/bulizni nagyon sehova nem járok, ha mégis eljutok valahova, már egy rámmosolygó lánytól is úgy zavarba jövök, hogy elmondani nem tudom. Nemhogy majd odamegyek hozzá. Esetleg nincs valakinek valami jó tanácsa? Nem vagyok buta és ronda sem mások szerint, de egyszerűen se lehetőségem, se bátorságom ismerkedni. Köszönök minden jó tanácsot!
2019. jún. 19. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Pedig érdemes odamenni. Mármint én úgy vagyok vele hogy oda megyek aztán lesz ami lesz. Nyilván ha ilyen helyzetben vagyok majd kiugrik a szívem, és mosolygok mint egy tejbetök, de így is odamentem már srácokhoz, és nem tudtam mit mondok mindig kicsit zavarodva beszéltem de sikerült. Szóval szerintem egy próbát mindig megér. Lehet hogy a lányhoz akihez odamesz és mondjuk olyan lennél mint én arányosnak tartaná a dolgot.

Illetve lehet interneten keresztül is ismerkedni.

Amúgy én is szombathelyhez közel lakom, ezt csak azért írom mert ezen az oldalon eddig nagyon kevésszer volt ilyen hogy ilyen közeli írt ki kérdés úgy hogy tudom.

Na szóval sok sikert. :)

L

2019. jún. 19. 18:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Mindezeket természetesen én is tudom, hogy oda kellene menni, merthát vesztenivalóm nincs, stb. Ez sajnos aki nem mer, annál közel sem ilyen egyszerű, nehezen ugrom meg, sőt az idő teltével egyre nehezebben :)

Te például ha szabad kérdeznem neten hol javasolnád, hogy megpróbáljam? Köszönöm a válaszod amúgy!

2019. jún. 19. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Ha komoly lennél, nem hívnád magad srácnak. Főleg nem 32 évesen. Már 20 évesen is gáz lenne. A srác az a hatodikos kisfiú, aki mindig az utcátokban biciklizik.
2019. jún. 19. 18:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Tisztelt #3as! Ki kit hogy hív, gusztus dolga. Én a korosztlyomra ezt is használom. A 6.-as kategória a gyerek, vagy fiú. Az idősebb 40es korosztály inkább a faszi, pali, stb. De rágcsálhatjuk a szóhasználatot.

Beleköthetnék a nyugdíjasokba is mikor a 60éves hölgyekre azt mondják, hogy itt vannak a "csajok". Az is furcsa az én fülemmel, mégsem szólok be nekik.

2019. jún. 19. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 3as segíteni vagy itt vagy a szavakon lovagolni, és kötekedni?

Kedves kérdező, de azért már volt barátnőd így 32 éves srác létedre ugye?

Én javasolnám, hogyha van lány barátod, lánytesód vagy ilyesmi, kérd az ő segítségét, menjetek el együtt bulizni... és ha megtetszik egy lány akkor segíthet megtörni a jeget valami csacsogással

2019. jún. 19. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon is lehet ismerkedni, vagy különböző társkereső oldalakon is lehet.
2019. jún. 19. 19:26
 7/7 A kérdező kommentje:
ÉS milyen társkeresőt javasolnátok? Illetve facbookon hogy? Random jelöljek be hölgyeket, írjak rájuk szerintetek...? Vagy vannak erre specializált csoportok?
2019. jún. 20. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!