Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet azt elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt elérni, hogy egy fèrfi meg akarjon ismerni, rámírjon Facebookon vagy elhívjon randira? / 22/

Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 13:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle facebook-on, hogy lenne-e kedve valamit együtt csinálni, meginni egy kólát aztán kész.
2019. jún. 17. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Az nem játszma, ha odamész hozzá, mosolyogsz, társalogsz vele, bátorítod. Nincs ebben semmi. Ha tetszel neki, ezzel megindul egy folyamat. Meginvitálhatod közös programra,simán!
2019. jún. 19. 18:39
 13/14 anonim ***** válasza:

ugye itt nem látunk de a nők az alábbiakkal érik el a dolgot (húzzatok el nyugodtan fájhat az igazság megértem) :

- túl sok smink ( tökéletesre sminkelt bőr, arc)

- push up melltartó+ mély dekoltázs

- magassarkú

- miniruha/ feszülős cucc

- vasalt haj

- telefon a kézben mindig, lássák hogy neki állandóan írkálnak, és persze a jól megválasztott képek a közösségi oldalakon ami 10.000 képből lett kiválasztva rengeteg póz után...

2019. jún. 20. 12:27
 14/14 MecNG válasza:

Ha teszel felé lépéseket, pl: írsz facebookon, ha találkoztok mosolyogsz rá, rendes vagy vele stb. Ez az érdeklődést észre fogja venni és ha tetszel neki (nem csak külsőleg) akkor biztos akar majd randit.

(Én ha őszintén mosolyog rám egy lány aki tetszik nekem egyből elolvadok) 23/F

2019. jún. 20. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!