Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiábrándító lenne egy bulizós lánynak, ha rányitna a pasijára, és rajtakapná, hogy Stephen Hawking-Leonard Mlodinow: Az idő még rövidebb története című könyvet olvassa?
#8: A gothok (mivel férfi vagyok, így főképp a lányok) a legcsodálatosabb, legintelligensebb, legnormálisabb, és egyben legfurább teremtményei ennek az elkorcsosult világnak. Minden tiszteletem azoké, akik ezt a kultúrát valamennyire is ismerik, és minden imádatom azoké, akik követik is.
F
Nem értem a lepontozásokat.
És nekem Stephen King a kedvenc íróm! :D Most épp a Végítéletet olvasom.
8 vagyok:
Sic Semper Tyrannis
🤗
Koszonjuk szepen :)
Köszönöm a válaszokat.
A kérdés nem általában azokról a lányokról szól, akik elmennek bulizni (egy intelligens nő is elmehet, ahol jól érzi magát a barátnőivel). Hanem azokról, akik szinte hetente járnak, hulla részegre isszák magukat, kefélnek az idegen pacákokkal, és azt sem tudják hol kelnek fel. Az ilyenek nem hinném, hogy értékelni tudnának egy olyan könyvet, ami tömény fizika az olvasmányossága ellenére sem. Azokat a férfiakat meg, akik ilyeneket olvasnak, talán strébernek tartanák, meg valahol tudat alatt irigykednének rájuk, hogy okosabbak. Én így látom. A kérdésben említett könyv olvasását amúgy ma fejeztem be. :D
Szóba került Stephen King is. Róla annyit mondanék, hogy már tervben van, hogy olvasom a könyveit. A legújabb könyve, a "Csipkerózsikák" már megvan, azzal fogom elkezdeni King könyveit.
Kellemes ünnepeket.
#16 még mindig rosszul látod.
Ezer példát tudnék mondani olyan férfiakról, akik ennél sokkal komolyabb/szakmai könyveket olvasnak, mégsem stréberek, nem is tartják annak, igaz nem is reklámozzák, viszont elmennek (akár hetente) bulizni és isznak is.
Valamint olyan nőkrők akiket esetleg nem érdekel a fizika vagy az SQL reguláris kifejezések, de a heti bulik mellett tetszik nekik, ha egy férfi (a heti bulik között) ilyen könyveket olvas.
Ez most sarkos lett, de érzékeltetni akartam, hogy ez a szembeállítás mennyire korlátolt sztereotípia. Igazad van, hogy létezik a 2 véglet, de azért közte nagyon széles a skála.
Amit nem értek, hogyha szerinted ennyire élesen elkülünölő világ van, érezhetően lenézed a "bulizós lányokat", te pedig ennyire qhrva intelligens vagy, akkor miért foglalkoztat, hogy mit gondolnak arról, hogy mit olvasol? Hiszen érezhetően lenézed őket, ők meg úgysem értik egyetlen isteni szentenciádat sem.
#13 vagyok
Nem hinném, hogy rosszul látom. A férfiaknál a természettudományos érdeklődés bizonyítottan megmarad felnőttkorban is, míg a nőknél bizonyítottan csökken, ahogyan erre rámutatattak. Annak tehát nagyobb esélye van, hogy egy iszákos pasi komoly szakmai könyveket olvas, mint annak, hogy egy iszákos nő teszi ezt.
Nos, elég komikus a szituáció, de mindegy is. :)
Viszont jobb kérdés, hogy két ennyire különböző ember, hogy kerül össze, vagy miért bulizós lánnyal szeretnél randizni?
Általában az emberek a részben hozzájuk hasonló emberekkel szeretnek több időt tölteni. Legalábbis önmagamból kiindulva, én az olyan embereket preferálom akikkel el tudok beszélgetni több témakörben is.
Vagy te lenne Leonard a Big Bang Theory-ból, csak Penny helyett az első verziós pilot Katie-je szerepel a kérdésben? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!