Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan magamat okolom, hogy így alakult. Van értelme? :/
Mielőtt randiztam ezzel a sráccal, előtte volt egy srác akivel sokáig húztam a szexet pedig nála aludtam 2x és nem történt semmi (gondolom azt hihette csk húzom az agyát) így beleunt majd szó nélkül lelépett.
Ezen elég nehezen tettem túl magam, mert előtte elég sokat randiztunk. Aztán jött egy másik srac, hasonló kaliberű mint az előző:D 1hónpapig írogatott egyébként rám de nem írtam vissza mert az előző miatt elég nagy falat építettem magam köré, aztán végül mégiscsak. Gondoltam ezt biztos azért hozta így a sors, hogy helyretegyem amit ott "elrontottam". A mostani sráccal is tök jól sikerült az első randi, aztán másodjára mondta h én válasszak mit akarok csinálni, mondtam neki a mozit, de mivel kiszámíthatatlan h meddig dolgozik a szakmájából adódóan, ezért mondtam neki h felőlem nézhetjük nála is. Azt még hozzáteszem, hogy elég sokszor felhoztam neki az előző srácot beszélgetés közbe, mert elég nehezen tudtam magam túltenni rajta. Ezt meg is jegyezte, hogy úgy látja nem tud az árnyékából kitörni.
Mondta, hogy hiányolta a "kritériumot" a felmenést illetően, de ne értsem félre örül neki. Ekkor elmondtam, hogy meguntam, hogy mivel sokáig húztam másoknál a dolgokat, eltűntek és ebbe beleuntam. Ő meg mondta, hogy nem fog megunni. szóval felmentünk hozzá, rendelt 2 üveg bort tök jót beszélgettünk, aztán bepróbálkozott és megkérdeztem tőle, hogy komolyat akar tőlem v kalandot. Azt mondta komolyat, hat mondom jó akkor ezzel várjunk még, erre gyorsan váltott, hogy akkor kalandot. Mondom én emg azt nem. De hát akkor már ittunk bőven, szóval egy két dolog történt. Harmadik találkozásnál mondta, hogy beakarja pótolni ami elmaradt én meg nem igazán akartam de ugyanazt láttam rajta mint az előzőnél, hogy most minek húzom ezt, megis kérdezte, úgyhogy nem akartam, hogy a történelem megismételje önmagát és lefeküdtünk. Másnap meg már nem keresett, akkor ráírtam h mizu..és mondta, hogy ő nagyon jól érzi velem magát, rég beszélgetett így el egy lánnyal, de nincs meg a tűz aminek meg kellene lennie és ezt csak most érezte ahogy így elkezdtünk egymáshoz közeledni.Kapcsolat helyett pedig összejárást ajánlott fel.
Miután nagy nehezen túltettem magam az előzőn, most jött ez a szituáció. Folyamatosan magamat okolom ennél a szitunál is, sőt itt jobban mint kellene, hogy ezt meg elsiettem. Vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!