Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vonzódom a cigány pasikhoz?
Szerintem sokkal férfiasabbak, nem olyan csöpögősek nyálasak stb... Várom azokat akik még szeretik őket, mutassatok is egy-kettőt:D
(jah és nem kérem a fujj meg az ehhez hasonló gyűlölködő válaszokat, köszönöm)
Nem vagy egyedül babám!
A másik lehet it fujoltok de egyre több magyar lány indul a roma csávokra..
Nekem egyszer volt magyar csávom Köszönöm széppen elég is volt belöle gyönyörüen bele basztam a fejem a kádba ;)
A mástani csávom meg ütni nem tudna..és nem magyar
na ennyit erröl..:) Nem tom mit kel félni tölük/tölünk..pff
"Szerintem sokkal férfiasabbak"
na persze. eggyet szólsz az eggyiknek és már 20-an ott vannak körülötte, mert fosik egyedül kiállni.(pedig az ember nem is csinált olyat)
A mai lányokat meggyőzték arról a médiák, hogy a férfiakhoz hasonló erősségű és gyakoriságú orgazmus hegyeket élhetnek át, amiből egy szó sem igaz. Mivel ezen téren már 12 éves koruktól hazudnak nagyokat egymásnak - frigidnek lenni a kiközösítést jelenti - ezért azt hiszik, hogy a pasik nem megfelelőek, akik nekik jutnak. Ezért fordulnak egy idő és jónéhány sikertelenül kipróbált pasi után a "keményebb" műfajhoz abban a reményben, hogy a keménykezű pasik majd végre valahára eljuttatják őket a számukra egyébként nem létező csúcsra.
Így kerülnek képbe a műveletlen durva férfiak, illetve egyes kirívó esetben mint például a híres színészmő Bo Derek esetében a hím gorilla.
Pedig ő aztán megszerehette a legjobb pasikat és mégsem volt elégedett, ezért próbálta be a gorillát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!