Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs bajom a duci pasikkal, de nem tudnék egy olyan sráccal összejönni aki túlsúlyos. Ez gáz?
Figyelt kérdés
2019. jún. 3. 16:59
11/18 anonim válasza:
Kövér férfiként, szerintem egyáltalán nem gáz. Eleve mindenkin olyan párt keres magának, akit vonzónak tart valamiért. Az meg, hogy kinek mi tetszik ízlés dolga.
12/18 anonim válasza:
Mert ha izmos vagyok és elő kapom a bébi répát akkor megkérdezik mi van megállt a fejlődésed 10 évesként ? lool
13/18 anonim válasza:
Az lenne a gáz ha az ellenkezőjét hangoztatnád miközben így érzel. Mindenki olyan part választ magának amilyet akar, de a másik hülyítése nagyon gáz
14/18 A kérdező kommentje:
Az a dilemma hogy pont van egy srác aki amúgy tetszene csak én nem tudom magam elképzelni túlsúlyos pasi mellett...Lehet önzőség de gondolok itt arra hogy ez akkor milyen géneket visz majd tovább ha felmerülne a családalapítás.
2019. jún. 3. 18:30
15/18 anonim válasza:
Ennyi erővel ne szülj gyereket ha a családodban, felmenőid között bárki is kövér volt.
16/18 anonim válasza:
Örökké csak a szaporodason jár az eszed mi ?
De semmi baj azzal jössz össze akivel akarsz. Én se piszkalnek még egy kövér tomzsi lábú nőt . Mindig az jut eszembe ha hátulról dugnam hullámzik a zsír a hátán.
Szóval ne szomorkodj nem kell osszejonnod vele
17/18 anonim válasza:
Könnyű lefogyni, csak éhesnek kell lenni néha, vagy sokat túrázni, mozogni, vagy mindkettő. Kicsit éhesnek, és evés helyett valami érdekes dolgot csinálni, nem nagon enni szalonnát (szinte soha) ne enni állandóan nagon ées desszertet, és inkább barna kenyere választani és soványabb húsokat pl leves csirkemell és zöldségekből. Úgy enni mint a body-sok:) És edzegetni időnként. Nem rossz éhesnek lenni néha, ez inkább fejben dől el, inkább állandóan enni unalmas. Ja és drága is :) De csak hetene kb 1 kilót szabad fogyni, különben izomból fogy. Különben kérdezd meg tőle akar e fogyni, mer az szívás, ha később lefogy, te meg csak nézel mit hagytál ki :))
18/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, mindenkinek más típúsú férfi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!