Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért alakították át a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakították át a mai nőideált a vékony, fiús testalaktra az igazán vonzó nőies testről?

Figyelt kérdés

Miért prefetálja manapság a férfiak többsége a vékony, fognivaló nélküli lányokat az igazán szép, formás női testtel szemben?

Ezt a média váltotta ki?

Ezt amúgy férfiként írom, mivel elképesztő, hogy milyen nőket kövéreznek le manapság. Már egy szép formás popó miatt is kezdik kövérnek érezni magukat a nők és elkezdenek eszeveszettül fogyasztani, csakhogy megfeleljenek a méda által gerjesztett igényeknek.

Így pedig eltűntek az igazán jó nők, az amazoni formás szépségek.

Nagyon lelombozó, hogy lapos deszkák közül kell válogatni. Ez nem szép akármit is mondanak.

2019. jún. 3. 09:47
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
52%

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval ha az ilyesmi nők esetleg bejönnek valakinek, az hájfétises...

Gond van a fejekben, nem is kicsi....

2019. jún. 3. 19:51
 32/40 anonim ***** válasza:

[link]

Ez lett volna az utolsó...

2019. jún. 3. 19:53
 33/40 A kérdező kommentje:

El vagy tévedve, az első 3 nő kifejezetten vonzó!

Britney nyilván öreg, de fiatalabb korában ő sem volt pálcika és mégis szexi volt.

Az elsővel tényleg nem értem mi a bajod. Hol van a háj rakta, mutasd meg, melyik testrészén?

2019. jún. 3. 20:12
 34/40 anonim ***** válasza:
felőlem úgy alakítják ahogy akarják. én úgy is csak az olyan csajokkal foglalkozok, akik nekem tetszenek. legyen jó dudája, jó feneke, legyen nőies alakja. az ilyen szikár izmos nőktől kiráz a hideg.
2019. jún. 3. 20:31
 35/40 anonim ***** válasza:

Britney azóta már lefogyott és izmot szedett fel magára:

[link]

"Britney nyilván öreg,"

Normális vagy, ember. 37 éves az énekesnő. A 37 év az mióta öreg?

Te hány éves vagy?

Fogd már fel a pirinyó agyaddal kérdező, A SZÉPSÉG MINDENKINÉL MÁST JELENT, ÍZLÉSEK ÉS POFONOK.

Lehet, hogy te szereted a hájas csajokat, más nem, más a vékonyakat, vagy a sportosakat szereti.

Miért nem tudod felfogni, hogy nem a te ízlésed a világ közepe. Különbözőek vagyunk, különböző ízlésekkel.

Pl. ha te a vaníliás fagyit szereted, én meg azt utálom, akkor most én vagyok a rossz?

IQ-bajnok, kérlek növessz már agyat, mert neked nincs jelenleg.

2019. jún. 3. 20:33
 36/40 anonim ***** válasza:

29

Lehet hogy neked nagyon jol all,az a 64kg+.. azzal is lehet valaki szep es arányos.Nekem kifejezetten rosszul allt a 65 kg.es kiemelem megint,nem azert mert amugy SOK a 65 kg..

2019. jún. 3. 20:44
 37/40 A kérdező kommentje:

35

Fogd már fel te infantilis óvodás, hogy nem csak ez a két véglet létezik, hogy vékony meg hájas, hanem a spektrum elég hosszú.

2019. jún. 3. 20:45
 38/40 anonim ***** válasza:

Fogd már fel, hogy amire te azt mondod, hogy nem kövér, egyesek azt mondják rá, hogy az, mert az ő szemében az.

Remélem a kép eléggé jól illusztrálja a jelenlegi helyzetet:

[link]

2019. jún. 3. 21:06
 39/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, én linkeltem a képeket. Pont ezt mondom, sejtettem, hogy ilyenekre céloztál, én is ezeket tartom normális, nőies testalkatnak. De mégis azt írták rád, hogy hájfétises, ezért írtam, hogy akik szerint ez már az, ott baj van...

Britneyt meg nem kell elemezni, a testalkatára irányult, ami épp a linkelt képen volt neki, független attól, hogy most épp hogy néz ki. Bár 37 évesen nem hinném, hogy öreg lenne. Kelly Brook, aki szintén a képek közt van, '79-es, Britney' 81-es...

2019. jún. 3. 21:41
 40/40 A kérdező kommentje:

38

Fogalmad sincs mit jelent a kövér.

Javaslom nézd meg az értelmező szótárban és ne illess olyan jelzőkkel embereket amelyek nem illenek rá.

1 % zsírszázalék még nem kövér se nem egészségtelen.

Ha elferdült a valóságérzeted azért ne a normális testalkatű nők legyenek bírálva, lekövérezve.

2019. jún. 4. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!