Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednék még manapság az emberek, vagy már egyre kevésbé divat?
#7: sajna ezt nem könnyű nekem sem felfogni.
Kérdező, nem értetted meg a lényeget. Olyan természetes helyzetre gondolok, mint egy hobbi kör, túrázás, tanfolyam, akármi, ahol nem direkt ismerkedés a cél, hanem csak idővel alakul azzá a közös érdeklődés, oldott hangulat hatására.
Túrázás, tanfolyam? Még az életben nem láttam ismerkedést vagy vadidegenek egymással csevegését egyiknél sem.
Tanfolyamnál figyeled a tananyagot, arra koncentrálsz, nem arra, hogy megdugd az "osztály"társadat.
A túrázás pedig megint nem olyan, hogy ott ismerkedjenek az emberek. Közös érdeklődés is ott max a fák lehetnek. Nem is értem.
#Kérdező
Csak és akkor működhet, ha nagyon jól nézel ki. Különben lesz néhány haverod, de ennyi. Persze az is jó, bár annyira nem, mert "jobb híján haver" leszel (örökös szerepem az életben) és az néha fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!