Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként a Lányoktól kérdezem: Szerintetek mennyi időt adjon egy férfi a nőnek hogy eldöntse: Akar-e több lenni -mint csak barát? ( 30-as ffi vagyok)
6-osra írom (32/f írta).
Szóval az lenne nőként a kérdésem, hogy ha mégiscsak menet közben dönt úgy a nő, hogy mégsem, akkor mi a helyzet, és mi a hozzáállás a férfi részéről? Tehát menet közben derül ki, hogy bár a szándék megvolt, de mégsem.
Tényleg érdekelne. Akkor ő lesz hirtelen a hülye ribi?
(Nem magam miatt kérdezem, én férjnél vagyok N26).
Mondd meg, hogy te nem baratkozni akarsz, mert vannak mar barataid. Nem kell kiskutyakent kovetned mas embereket, ragaszkodj nyugodtan a celjaidhoz es akkor nem fogod atverve erezni magad.
Ott koveted el a hibat, hogy igazabol nem veszed komolyan, amit a lany mond. Azt mondja baratkozna, te meg ezt elkonyveled ugy, hogy ezt csak most mondja, de te majd megvaltoztatod ot. Szep gondolat, csak ritkan jon be. :) Jobban jarsz, ha nyilt lapokkal jatszol es nem mesz bele a baratkozos dologba, ha te eleve tobbet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!