Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "illik" váratni egy lányt?
Figyelt kérdés
Megismertem egy aranyos lányt, aki érdekelt de nem voltam biztos az érzeseimben. Sőt néha még most sem. Több hónapja ismerem már azt hiszem kölcsönös volt az érdeklődés. Pár hete olyan rideg lett. Kedves de rideg. Talán rámunt? Furcsa de hiányzik a régi énje.2019. máj. 25. 07:29
1/5 anonim válasza:
Mikortól ismerkedtetek komolyan?
Ha túl sokáig várattak (lásd: több hónap) ne csodálkozz,ha elege lesz az áltatásból. Szerintem ha nem vagy biztos,hagyd békén. Had keressen olyat,aki biztos benne mit akar,es nem várakoztatja.
2/5 A kérdező kommentje:
Több hónapja ahogy mondod 2x találkoztunk rövodke időre akkor is. Interneten szoktunk beszélni. Nem tudom honnan jött az érzés de újabban mesélt egy más nevezetű srácról és hiába tagadnám, féltékeny lettem. Ez jelent valamit nem?
2019. máj. 25. 07:48
3/5 anonim válasza:
Mégis mire számítottál, hogy majd interneten keresztül leszel biztos az érzéseidben? 2 találkozó 2 hónap alatt? Én sem várnék tovább.
4/5 anonim válasza:
En meg eloben is...olyannal, akinek nete sincs, csak az elo vol, az se naponta, rauntam egy ido utan, hogy nincs haladas. Miert kene vegtelensegig epekedni?
5/5 anonim válasza:
Velem is volt így egy úri ember,bár mi már sűrűbben találkoztunk...
Nálam még lenne esélye,minden csak EGYENES BESZÉD kérdése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!