Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miről szerettek beszélgetni első randin? Szerintetek a lánynak vagy a fiunak kell többet beszélnie?
Ez engem is érdekelne. :)
Általában azt szokták mondani, hogy a beszélgetés adja magát, és minnél többet beszél a lány magáról, annál jobbnak gondolja a beszélgetést. xD
De kíváncsi vagyok én is a kommentekre. :P
Ő szerintem jobbik esetben a fiú hívja el a csajt randira, és ebből adódik hogy ha TE hívtad el TE " felelj " a témáért :D
Ő de amugy tök mindegy ki mennyit beszél :)
Én szeretem ha a fiú kezd el mesélni magárol meg rám kérdez szóval mesél magáról visszakérdez mesélek valamit ő is visszakérdez szóval így :D
Én szeretek sokat beszélni, de a beszélgetés közben úgyis az egyik témából estek át a másikba.
23/L
az attól függ...pl hogy ki mit sportol esetleg mi történt eddig nyáron vagy suli...esetleg valami celebről (bár attól én hányokXD) én sokat beszélek de szeretek mást is meghallgatni.Szerintem a legjobb téma(legalábbis az én kedvencem) mikor összeülünk és megdumáljuk a legcikibb történéseket...imádok magamon röhögni bár ahog yészre vettem ez másoknak nehezére esik...XD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!