Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyikek a legjobb társkereső oldalak?
Férfi oldalról írok.
T0ba.: Nekem onnan volt kapcsolatom (tavaly), de most szedtem le magamat 1-2 hete, mert nem nagyon pörög az oldal, nincs sok felhasználó sajnos... Egy előnye van a havi 7 ingyenes levél.
Tinder:
Túlnyomó része a nőknek nekem nagyon classy... De volt már onnan is randim, szóval nem lehetetlen. :) Amin csodálkozom, hogy azért onnan is jönnek a like-ok és vannak matchek, de izé :)
Badoo:
Tinder light :D Már sokkal "életszerűbb" jelöltekkel. :D
Randivonal:
Nagyon nagy adatbázis, pörgős oldal. Oda fontolgatom, hogy előfizetek. :)
Utoljára maradt nekem a spirittars:
Igen, elvileg ez lenne nekem a tuti, beállítottságomhoz/személyiségemhez ez passzolna a leginkább, itt sokkal nagyobb (lenne*) az esély, hogy hozzám illő hölgyet találjak, de borzasztóan réteg* oldal. :(
(Innen is voltak randik)
Remélem segítettem. :)
40F
Az ilyen oldalakon, de leginkább Tinderen a legtöbb nő csak játszadozik a férfiakkal. Nem egy olyan nő ismerősöm van aki csak azért vannak fenn, hogy szivassák a férfiakat, összegyújtenek x csillió match-et, azt húzzák az agyukat, de egy randira sem mennek el soha sem. A mai női társadalom valamiért ebben éli ki magát, hogy szórakozik a férfiakkal.
Ismerkedj élőben. Az a legtisztább és legjobb módja az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!